Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 24 november 2013

Planering

Av Dream Maddo - 24 november 2013 20:39

Nu står jag här och funderar på hur det kommer se ut kring julen. Men jag funderar också på jobbet. Vi börjar med jobbet.


Fördelar med nya jobbet;

HÖGRE LÖN!

Förskolan till dottern ligger "på vägen" istället för att åka fram och tillbaka (spara disel, kan åka kollektivt samt cykla)

Härliga lokaler

Arbetar med inkludering av funktionshindrade barn


Fördelar med gamla jobbet;

Fast tjänstNu har jag fått en fråga om att jobba med ett resursbarn på den förskolan jag är på (gamla jobbet) och jag försökte ringa min chef utan framgång förra veckan men mailade och fick svar att vi skulle höras i veckan. Jag fick nej till tjänstledigt pga jobb. Nu har jag ställt frågor så in i norden. Om jag blir erbjuden att jobba som resurs vill jag veta; Hur? När? men främst; Det innebär att jag använder mig av min yrkeskompetens som undersköterska och....borde jag inte få löneökning säg?? Sen tänker jag också att jag skulle fortsätta mina studier och på så sätt ha större möjlighet att utvecklas och utveckla (bli lyssnad på?) inom mitt arbete. Så jag har även kontaktat skolan men inte fått svar ännu (to be continued...) om vilka chanser det finns att fortsätta mina studier till lärare. Jag känner att något måste hända. Nu. Och vissa saker vet jag inte hur jag ska ta upp då jag upplever att det saknas bakgrund för att tas upp eller... man går inte till chefen och säger att det är en känslomässig sak...komplext!


Nu till julen...

Varje advent kör vi mys. 1:a advent blir grötmys med pyssel (apelsiner och nejlikor). Sen får vi se vad som blir kommande advent =)


Julbakningen som står på schemat är;

  • Lussebullar
  • Lussekatter
  • Vita pepparkakor
  • Vanliga pepparkakor
  • Ischoklad i olika färger (vit, mjölk- och mörk choklad)
  • Rocky Roadtårta
  • Pepparkaksmuffins med glöggmarinerade russin
  • Saffransskorpor
  • Rostade mandlar, saltrostade mandlar sötsaltade kanelmandlar

Sen ska det fixas fönster och gardiner, stjärnor och julmys. Brasan ska gå varm. Kalle anka ska spelas. Julbord ska ätas (rekommenderar starkt att ha knytkalas!) och julmusiken ska vara smått i bakgrunden. Julklappar (man mår bra av att ge!) och paketleken. Yes, vi kör en jul hos oss. Det kommer bli bra, ellerhur?

 
 
Bibbi

Bibbi

25 november 2013 23:19

Det går ju inte att säga annat än att du är ambitiös :)
Inga lätta frågor du står inför. Hoppas du hittar rätt med dig själv.
Kramizar

http://www.bibsan.se

 
Susanne

Susanne

26 november 2013 17:47

Förstår om det känns lite osäkert att lämna en fast tjänst. Har dom inte sagt att det finns en chans till förlängning och fast på det nya? Högre lön är ju aldrig fel ;)

Vad mycket julmys du planerar. Det är jättebra. Det är bland dom roligaste minnena man kan ha som barn. Nu kanske jag bara talar för mig själv men jag har jättemånga härliga minnen från bak,släkt och jul.

Jag hoppas verkligen du har varmvatten till jul.. Håller alla tummar jag har..

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Dream Maddo

17 december 2013 21:12

Inget varmvatten ännu men det är ju en vecka kvar till jul! ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se