Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 21 januari 2013

Min dag!

Av Dream Maddo - 21 januari 2013 07:46

Först tänkte jag berätta om en sak som gör mig lite ledsen och det är en situation. Familjen åker iväg till gamla hemstaden i veckan. Så jag kontaktade några personer som jag gärna träffar och som funnits för mig och som jag kännt att man haft utbud av åt båda håll. Dvs. ge och ta. En av dem har fått barn sen några månader vilket känns skoj. Jag försökte ringa för ett tag sen och har skickat enstaka sms. I början kommenterade man också på fb men sen bytte jag konto och på det kontot har jag valt att inte lägga till folk själv utan jag har kontot enbart för min mammagrupp och tänker att riktiga vänner har man kontakt med i verkliga livet. Men åter till saken. Skrev att vi skulle till staden om de ville ses och fick ett kort svar att de inte kan på hela veckan. Mitt sista svar är rättat så egentligen är det två sms, ett felstavat och ett med rättning av text.


- Vi ska till *staden* nästa vecka om du vill ses?

- Hej, jag har planer hela veckan.

- Måndagen veckan efter kan vi också men du måste inte om du inte vill. Känns som om du är rätt kort i svaren så blir tveksam om du vill? 


Det värsta i detta läge är att jag är otroligt rädd. Rädd för att mista vänner. Rädd för att inte förstå/missförstå situationen. Rädd att det blir sådär.... att man inte svarar! Jag blir också väldigt ledsen. Hela helgen har nu gått och jag har inte fått något svar. Min tolkning, baserat på ett väldigt kort samtal och denna konversation, är att det är något i luften. Ja...jag blir ledsen helt enkelt. Ledsen och rädd.


Över till något roligare. Idag är det återkontroll på kvinnokliniken och därefter ska troligtvis min kollega komma över (hon skulle hört av sig igår men kom på nu att jag inte hört något) och därefter ska jag träffa en av mina bästa kompisar som tyvärr bor för långt bort för att ses varje dag. Jag hoppas med dessa förändringar i livet att vi kommer kunna ses oftare däremot! Idag är en dag jag känner är min dag helt enkelt. Lite rädd att det inte blir bra eftersom förhoppningar är skrämmande, om du frågar mig!

 
 
Sussi

Sussi

22 januari 2013 13:25

En vän till mig brukar använda sig av "skriva av sig metoden" och sen dra iväg det i ett mail. Ibland är det svårt att få fram det man vill i ett sms. Låter som om hon är arg över någonting och inte riktigt vill säga det. Ofta är det bara struntsaker. Men om man skriver vad man känner, rädslor och annat (vågar blotta sig lite) så kanske man får igång en konversation den vägen. Du är otroligt duktig på att skriva och uttrycka dig så man förstår exakt vad du menar..

Kramisar <3

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Teija

22 januari 2013 18:21

Det var så längesedan! Kraaaaaam på dej<3

Dream Maddo

22 januari 2013 22:16

Jaa, jättelänge sen! KRAMAR!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards