Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2011

Avslöjande; 1

Av Dream Maddo - 4 oktober 2011 11:05

Jag vet att jag skulle berätta om måndagen men det blev inte riktigt av... Igår loggade jag in på bloggen, klickade på "skapa inlägg" och kände att jag inte hade blogglust alls. Och då blir det inga blogginlägg gjorda. Sådeså!


Igår var en stor dag för mig. En bra dag för Olof tror jag allt också. Olofs beskrivning på facebook var nämligen som följer:


Första dagen på mitt nya liv. Kollektivavtal, 40h/vecka, blir det mer än 40=övertid, vettig planering. Nu är jag nära min baby och har en jävla massa mer tid för bil, mc och annat som man vill göra. Synd bara att ex chefen hann först, på ett jävligt fult sätt dessutom...

Ni kanske förstod vad det handlade om men vissa personer kanske har svårt att läsa mellan raderna... Olof har fått nytt jobb. Dessvärre hann han bli uppsagd innan eftersom hans chef (och "kompis") skulle "avveckla" företaget P.Bjerkedals AB. Det finns mycket frågetecken kring trovärdighet och hur denna "avveckling" egentligen kommer äga rum men i vilket fall som helst: Olof har ett nytt jobb. Kollektivavtal. OB-tillägg. 40-timmarsvecka. Femdagarsvecka. Känns det bra eller känns det bra?


Mer tid för sånt här:


 

 
 
Vivi

Vivi

4 oktober 2011 13:17

Har man itne lust så har man inte och då är det ju ingen idé ;)
Men den som väntar på ngt gott säger det ju och detta var verkligen gott, vad roligt !
Så skönt för både honom och dig!! Det blir ju alltid lättare när man jobbar på det sättet för när man jobbar oregelbunda tider och dessutom så mycket tär det alltid på ett förhållande.
Är jätteglad för er skull !!! :D
Kram !!!

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

6 oktober 2011 17:55

Tja... Olof började ju alltid sju förut.. :P Halvt oregelbundet kanske vi kan sträcka oss till att förra jobbet var? :P

 
Hanna

Hanna

4 oktober 2011 16:38

Snyggt! Härligt med ett nytt jobb! Synd bara med "kompisen" eller chefen.
Ha det bra!

http://hannastankar.bloggplatsen.se

Dream Maddo

6 oktober 2011 17:55

Ja, det är jättetråkigt men så skönt att ha honom hemma igen! :)

 
Sussi

Sussi

4 oktober 2011 21:57

Grattis till honom! Gud så kul att få ett jobb med "normala" arbetstider. Att få mer tid över till sånt är ju inte så fel ;)

Nu väntar jag på nästa avslöjande..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

6 oktober 2011 17:50

Typiskt Sussi att se mellan raderna och inte njuta av mitt avslöjande! ;)

 
Vivi

Vivi

5 oktober 2011 16:00

Det är en ons cirkel det där för ibland när man har inspiration så bloggar man ju ofta , mycket och gärna låååångt. :P
Jag gör lite som jag känner för och hoppas på det bästa, i huvudsak ska ju bloggen vara till för en själv :)
Hoppas du haft en riktigt superbra helg :)kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

6 oktober 2011 17:46

Ja, det blir ju så! :P

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se