Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 21 april 2011

Inspiration

Av Dream Maddo - 21 april 2011 20:45

Det är sällan jag ser på TV. Men idag är en bra dag att titta. En riktig inspirationsdag. Sen december har jag haft en dålig vana att äta godis varje dag. Det måste ändras. Idag var jag på god väg. Men i paketet med kameran kom en godisbit. Nu kommer påsken också. En detox vore nog på sin plats. Ja, självklart ser jag på Anna Skipper. Innan dess var det Biggest Looser. Så nu är det dags att planera en detox! Kalender...vart är kalendern?

 
ANNONS
 
Anna

Anna

21 april 2011 23:01

Tycker jag låter bra!! Kramar!! :)

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

22 april 2011 09:29

Men...när?

 
marica

marica

22 april 2011 13:01

Hur gör man? Info tack! Glad Påsk och grattis till att dejtandet har gått över till kärlek <3 Glad jag är för din skull!! KRAM

http://maricaaberg.blogg.se

Dream Maddo

22 april 2011 15:43

Tror det får bli ett eget blogginlägg :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se