Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 4 april 2011

Aldrig mer....men kanske om ett år!

Av Dream Maddo - 4 april 2011 22:56

Jag har haft en jättetrevlig dag - verkligen! Men ALDRIG MER!!! Fy fan i helvete. Vi åkte till Ullared för att shoppa. Väl medveten om att folk gärna kallar det för Gekås så tycker då jag att det går bra att skriva Ullared om man shoppar i andra affärerna också och vi åker alltid till panduro outlet också.. Dessutom kallar vi i Göteborg Hjalmar Brantingsplatsen för Backaplan... Skitsamma liksom, alla vet ändå vad man menar.


Detta var dyraste besöket på länge. Lite ångest har jag. Men jag hittade jättefina sängkläder till bra pris. Jag har insett att det är underbart att ha dubbla set, har man gäster som sover i samma säng (alla mina vänner sover i samma säng när de sover över!) är det jätteskönt att ha samma set. Säkert löjligt enligt vissa men jag värderar det lilla. Så ett underlakan som matchar, två underkuddsörngott (fyra kuddar ska sängen MINST innehålla) och två paket av setet med påslakan och örngott. Priset för kalaset blev dryga 350 tror jag. Ullared is tha shit.


Sen blev det annan skit också. Löphandskar, löpstrumpor, tunikor (två st vardera av två modeller), lite beställning från Olof, trosor och hundschampoo... what else? Tycker aldrig det blir sådär billigt... Även om jag faktiskt brukar klara mig under tusenlappen.. Dyrt brukar vara över 500 när vi är där, idag blev summan över tusen kronor för första gången sen jag började åka med Kickan. En påse kom jag ut med.


Det är visst nödvändiga saker och jag har haft en underbar dag men... aldrig mer. Åtminstonde inte på länge. Jag är så trött. Syret är ju en bristvara i Ullared. Att komma ut från affärerna är gudomligt. Jag kollade på massor av inredningsprylar men mitt intresse för hemmet är väääldigt svalt just nu. Av olika skäl.

 
 
Anna

Anna

5 april 2011 00:23

Ah, nu fattar jag ditt FB inlägg. ;) Jag som totalt hatar folksamlingar har inte Ullared som favoritställe kan jag tala om, så jag fattar att du är slut!! :) Styrkekram och hoppas det inte blev för stort hål i plånboken. ;)
Stor kram!!!

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

7 april 2011 12:18

Hålet blev tyvärr ett par hundra mer än jag tänkt.. :( Men jag är nöjd. :)

 
Ingen bild

Martin

5 april 2011 10:44

Ojojoj...Ullared minsann, och samma dag som tv serien med samma namn gick för sista gången någonsin!:(

Dream Maddo

7 april 2011 12:00

visst ja, den följde du! :)

 
marica

marica

5 april 2011 20:01

I love Ullared :) Har aldrig råd att handla i de andra affärerna tyvärr ;) för 4500 kr går det lätt åt bara jag kliver innanför dörrarna där nere :) Därför min man är sparsam med våra resor dit, ha ha :)

http://maricaaberg.blogg.se

Dream Maddo

7 april 2011 11:57

FYRATUSENFEMHUNDRA?! Min högsta nota låg på 2300 och då köpte jag lampor och hushållsgrejjor för jag precis fått första lägenheten..!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards