Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 mars 2011

Rastlös AB var på besök.

Av Dream Maddo - 17 mars 2011 17:23

Nu har jag städat massor i lägenheten. Kläder slängda överallt är nu lokaliserade till sovrummet där Olof får rensa bland dem. Högarna är desamma som tidigare så om han skulle kommentera det så vet jag vad som kommer vartifrån. Småsaker och papper är fixade till ett samlat ställe; småsaker i en låda och papper i en hög. För att han inte ska bli av med det finns en påse så han kan rensa. Jag har plockat pantflaskor från skafferiet och lagt i en påse (nej, det räckte inte... får köpa påsar sen!). Jag har diskat gårdagens disk och plockat ur diskstället, självklart har jag hunnit äta också så det är ny disk... DOH! Men den hinner jag göra innan Olof kommer hem för jag tänkte göra mat så det är klart när han kommer hem. Varför vågar jag göra sånt här när han sagt att han inte vill att jag ska städa hos honom? Jo, för nu skrev jag på facebook att jag va rastlös och han svarade att jag fick städa hans lägenhet. Sagt och gjort. Tror ni han blir förvånad?


Sen finns det såna här saker jag avskyr, det är SÅ tråkigt att dammsuga och skura golv. Det får Olof göra själv! Sådeså. Hihi. Ååh, jag vill ha bild på oss två tillsammans så jag kan visa er... får bli i ett annat inlägg!



...och jag VET att jag  är välkommen till er sen! *ler*

 
 
Zandra

Zandra

17 mars 2011 18:06

Vad snäll du är som städar åt honom :) Och bild vill vi se!

Jag har bra disciplin på det sättet att jag faktiskt går till skolan, men dålig på det sättet att jag knappt pluggar alls utanför skolan. Jag skulle vilja kunna regelverket ännu bättre, för jobbet blir så mycket enklare då. Men jaa, jag är för lat för att plugga extra ;)
Det här är ju ingen utbildning annars där det räcker att kunna saker och ting till provet. Man ska alltid kunna allt. Det är det väl ingen som kan, men egentligen ska det vara så med tanke på att det är en säkerhetstjänst.

http://drak.bloggagratis.se

Dream Maddo

18 mars 2011 09:08

Jag glömde, igen, att begära bilden på oss och inte tog jag nya kort heller. Vi myste istället i soffan och njöt av tiden tillsammans. Eftersom han är borta halva dagen och man ska få sovit lite så blir det inte många timmar på vardagarna. :( På gott och ont.

Äsch då, du är människa - ingen robot!

 
Vivi

Vivi

18 mars 2011 10:12

På samma sätt som att en kille aldrig klagar om man är naken har jag aldrig hört en kille klaga på att man städar :) ....kanske om man städar bort saker iof, men aldrig annars :)
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

18 mars 2011 15:58

Haha, Olof ville inte att jag skulle städa. Det uttryckte han bestämt innan jag kom! ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards