Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 15 mars 2011

Jag är precis som alla andra...

Av Dream Maddo - 15 mars 2011 13:42

När en kompis säger att denne ska ta körkort.. vad säger du då? Jo, att de ska säga till vart och när så att de kan hålla sig borta. Höhö. Oj, så roligt! Bor du i en annan stad än vederbörande? Ja, då säger du att det kommer gå så bra så. Jag gör precis samma sak! Men usch så tråkigt det är att höra kommentaren om att de ska hålla sig borta efter ett tag... "Det va ju ett skämt"...Ja, men tillslut blir det mer vardag än skämt och du vet väl hur less man kan bli på vardagen? Jag väljer att fokusera på de som säger att det kommer gå bra och på de som jag kört med som säger att det faktiskt är bra, för att vara ny bakom ratten. Snart blir det väl kommentarer som; "Det artar sig" och "nu går det ju riktigt bra" och tillslut kommer frågan; "När är uppkörningen?"


Men först ska jag bara få lite fler frågor om vart och när så folk kan hålla sig undan... Oh, kanske kan be någon ta kort på mig när jag kör nästa gång? Så ni får se en stilig Maddo bakom ratten!

 
ANNONS
 
Vivi

Vivi

15 mars 2011 14:54

Något nytt.... nu blev jag ju jättenyfiken :D
*Ihhh* ! :)

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

15 mars 2011 15:21

Haha, du får hållas på sträckbänken! ;)

 
Sussi

Sussi

15 mars 2011 21:37

Helt rätt. Man ska inte fokusera på dom som inte stöttar. Även om det är skämt kan det bli jobbigt. Det var riktigt kul dessutom att övningsköra :)
En bild ser vi fram emot!

Tack så mycket för grattiset :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

17 mars 2011 14:26

Tack! Igår glömde vi kamera när vi skulle fota - typiskt!

 
Anna

Anna

15 mars 2011 23:44

Det ska bli så himla kul att se dej bakom ratten, och jag har full tro på dej som bilförare. :) Kram!!
(Kan ju som sagt bero på att jag bor så långt från Göterborgstrakten, men så är det INTE) ;)

http://gandie.blogg.se

Dream Maddo

17 mars 2011 14:27

Tack söta du!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se