Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 10 februari 2011

Blä och... blä!

Av Dream Maddo - 10 februari 2011 11:21

Jag vaknade klockan sju i morse. Inte av någon klocka utan av mig själv. Försökte förgäves somna om och klockan åtta pep klockan så det var bara att gå upp. Drog upp persiennerna och såg: SNÖ. Vafan... vi har haft barmark i flera dagar och det var skönt att slippa spänna sig och halka runt en jädra massa hela tiden. Skottningen denna vinter har verkligen varit under all kritik. Plus att jag och Kickan skulle tagit en promenad om det inte var dåligt väder... snö-slask räknas till kategorin "dåligt väder". Blä. Min motivation försvann och jag drog ut på allting denna morgon.


Tessan var nöjd eftersom hennes matte inte orkade idag så blev det frisbee och det är ju en av favoritsysslorna näst efter bollar. Fast jaga hare är ju bäst.


Nu har jag hängt upp tvätten från igår och satt igång en maskin med slipdammskläder. Jag känner mig lite slapp med tvättmaskin men det har blivit svårare att boka tid en gång i veckan när man ska boka två tider.


Sen har jag börjat tänka en himla massa på framtiden och vad jag vill. Vad vill jag jobba med. Plugga till. Vart vill jag bo och med vem? Hur vill jag bo? Jag är ju halvvägs till femtio så det börjar bli tid att planera. Plus att denna lägenhet är gigantisk att städa. Och en gigantisk lägenhet kan man spara massa prylar i. Som gjort för stök och spara skit. Jag känner att jag mest bara flyttar skiten runt, runt, runt. Ska man ha matgäster? Ja, då flyttar man bort sakerna från köket. Se på film? Då flyttar man sakerna någon annan stans... I värsta fall har vi ju två toaletter att gömma saker på.


Det påverkade mig ganska mycket att det positiva försvann idag. Ska iväg för att ta ut Ludvig och lämna Tessan hos Nina. Sen sover jag hos Nina och det är positivt. Därefter blir det jobb på fredag... men först...slänga sopor, diska, städa, tvätta, bädda, dammsuga rummet, tömma dammsugaren, rengöra toaletten, rensa badkaret...you name it! Varför har ingen sagt till mig hur mycket jobb det är att ha stor lägenhet?


Nu kan dagen bara bli bättre, ellerhur?

 
 
Vivi

Vivi

11 februari 2011 09:52

Ush stackare! Hoppas dagen BLIR bättre och att du får en riktigt härlig kväll med din Nina!

Tack för råd av både klänning & livet :), det var ovanligt klokt sagt, det är verkligen ett råd jag ska ta till mig & tänka på i framtiden :)

Hoppas du får en bättre dag!
Kram

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

11 februari 2011 19:18

Jodå lite bättre blev den allt, men mest "en dag i mängden"

Kramar!

 
Sussi

Sussi

11 februari 2011 22:16

Planering kan vara riktigt kul ibland..

Sv. jodå, min vän svarade och gjorde mig lika glad. Man behöver såna vänner runtomkring sig :)

Ha en trevlig helg
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

13 februari 2011 18:40

Vad roligt! Ja, vänner är bäst! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards