Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 januari 2011

ett år sen.

Av Dream Maddo - 14 januari 2011 10:16

Pratade med underbaraste Sandra igår och hon frågade mig om vi inte började vår kurs (MHG) den 18:e januari och jag kollade upp det i bloggen. Mycket riktigt, den 18:e januari skrev jag inlägget "Vad är egentligen trygghet?" i vilken jag kort nämnde att jag börjat skolan och träffat Sandra som mest bara var "en tjej" i inlägget. Men varför nämner jag detta? Jo, den 18:e kommer jag upp till Umeå. Sandra är lycklig över vilken tid jag ankommer (tiiiidigt på morgonen) men jag tror nog hon ska hinna bli gladare på mig under tiden jag är där. Vi får se till att fira vår 1-årsdag med en kram och fika eller något sånt där man orkar med efter en lång resa med nattåg och för henne som nybliven mamma. Vi lär vara på samma våglängd på piggskalan. Nöff nöff.

 
ANNONS
 
Sandy

Sandy

14 januari 2011 14:01

Hahaha, jag är väl mest fortfarande "bara en tjej" tycker jag ;D Jag längtar efter dig!

http://tobax.blogg.se

Dream Maddo

14 januari 2011 15:09

Näää, du är min Sandy!!!

 
Anna

Anna

14 januari 2011 23:15

Om hon är kompis med dej är hon nog underbar!! :) Kram!!

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

15 januari 2011 15:20

Aaaw, tack söta du!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se