Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Tio år i bloggens värld.

Av Dream Maddo - 25 september 2010 16:33

Jag har ju bloggat mer än tio år nu kom jag på. Mycket har hänt under dessa tio år och det är svårt att förstå hur mycket som kan hända på så kort tid. För egentligen är väl tio år inte så mycket? För tio år sen var jag 14, skulle fylla 15. Jag gick i högstadiet, hade skaffat min första pojkvän. Under de här tio åren har jag haft ett X antal pojkar och alla har satt sina spår, på gott och ont. Jag har hunnit bli myndig, gå på krogen och handla på systemet. Ja, tio år går snabbt när man inte är beredd. Jag har ju tagit studenten också och är ett steg närmare min examen iom tentan jag skickade in igår. Imorgon väntar en heldag med Kickan. Skönt. Vi får inte så många av den varan.


På måndag hoppas vi ha lite koll på hur vårt projektarbete kommer arta sig. Vi har inte fått någon handledare ännu ens. Men idag är jag trött. Det regnar ute och Tessan har mer energi än mig... Jag vill bara sova. Det är nog det jag gjort minst under dessa tio år...

 
 
sandy

sandy

27 september 2010 14:49

Gosh vad jag saknar dig kvinna!

http://tobax.se

 
Sussi

Sussi

28 september 2010 11:06

Hej.. Nu var det ett tag sen.
Men att du tar tag i livet är ju bara bra. Bloggen finns ju kvar där när du känner för det..
Du har bloggat länge du, vad kul att ha alla dessa saker samlade så du kan gå tillbaka och läsa om sen. Bättre än en dagbok ju ;)

Jag är imponerad att du lagar utan bedövning. Tål du inte eller?

Änglatrumpeten mår fin fint. Även om det börjar bli liite för kallt för den nu. Men blommar som bara den gör den. Rosa fina blommor :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sandy

sandy

28 september 2010 21:34

hahaha, har redan färgat håret typ 4-5 gånger under tiden jag vetat att jag varit gravid... Jag tror inte det är någon större fara faktiskt :P

http://tobax.se

 
Sussi

Sussi

29 september 2010 12:12

Lilla Gubben tror jag nog min sambo inte skulle vara så glad över ;)
Men för min del går det bra. Bara jag får vara Pippi hihi

Nästa gång jag gör hamburgare ska jag göra det efter recept. Tror nog dom blir ännu godare då..

Ha en trevlig onsdag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
marica

marica

1 oktober 2010 18:30

Ojj har du bloggat så länge, bra jobbat!
Jag tänker på dej! ***KRAM***

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se