Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 juni 2010

Vad ska man lära sin hund?

Av Dream Maddo - 27 juni 2010 12:08

När jag skulle ut på promenad med Tessan idag glömde jag i sedvanlig ordning bajspåse. Detta kommer jag på när jag ska öppna porten (i sedvanlig ordning) så jag säger något i stil med "oj, jag glömde bajspåsar" till Tessan varpå hon vänder och går upp till vår dörr. Vissa kommandon kan Tessan inte så bra men såna livsnödvändiga kommandon som att bajspåse betyder att man måste hem igen innan man går ut och att "andra sidan" betyder att man ska gå på mattes vänstra sida... såna kommandon sitter!


Min Tessilito.


  

 
 
Teija

Teija

27 juni 2010 19:29

Men vad sött! Duktig vovve... och matte med:D

Vad det gäller laxen är det inga konstigheter. Marinerade med citron, men ingen olja för lax är ju så fett, dill, gräslök och vitlök ett par timmar. Lite chili plus svartpeppar. Stekte i 175 gradet tills den precis var genomstekt.

Gjorde en dillsås med hälften fullfet creme fraishe och gräddfil.

Hoppas att du har det gott! Kram

http://varannandag.bloggplatsen.se

 
sara

sara

27 juni 2010 20:00

Haha gud vad sött att hon fattar sådana saker :-D

Vet inte om du har skrivit om midsommar ännu, inte kommit så långt på bloglovin iaf, men jag hoppas du hade en bra sådan! Tack för kommentaren :-)
kramar

http://smuppra.blogg.se

 
Zandra

Zandra

27 juni 2010 20:30

Hihi, vad gulligt att hon lärt sig det ordet ^^
Jag tränar ju lite med mammas och pappas hund. Hon kan nu sitt, ligg, vinka, fot, stanna.
Och så kan hon sitta kvar på en plats tills man ropar på henne. Men inte om man försvinner bakom hörnet för då larvar hon efter direkt.
Började träna lite kurragömma med henne innan jag åkte till Stockholm nu. Hon tyckte det var störtkul så det blir något att fortsätta med efter sommaren.

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

28 juni 2010 08:52

Dom lär sig mer än vad man tror..
Vi har lärt Doris höger och vänster. Hon är lite halvdålig på det än men jag har märkt att vänster fungerar bäst :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

28 juni 2010 09:02

Vilken tur att Tessan är på plats igen, blev nästan orolig där ett tag :)

Min midsomamr var väldigt trevlig, lugn och skönt , hur var din ? Gjorde du ngt speciellt ?

Sv: Ha ha ..nej kanske itne att de firar utomlands , men bara att få vara i florida är jag väldigt avundsjuk på oavsett när de egentligen är där :)

http://www.missvivis.se

 
Anna

Anna

1 juli 2010 01:32

Tänk vad du kan få mej att skratta så här på nattkvisten!!! *asg* hehehehe

http://kavril.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se