Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 2 juni 2010

Tandlös

Av Dream Maddo - 2 juni 2010 14:08

Var på promenad med Tessan och jag hann inte komma långt förrän jag upptäckte blod på hennes frisbee. Jag blev aningen orolig och efter lite sökande insåg jag att det var en tand som lossnat. Jag blir självklart orolig och går hem för att ringa veterinären. Tror ni min hemtelefon fungerar? De håller på och gör så vi ska få bredband hos oss och då kan män (vad annars?) tydligen lyckas med det mesta... förstöra våra tv-sändningar, internet och telefonen är bara några exempel (okej, alla exempel). Internet fungerade... TV:n fungerade... men inte telefonen! Upp till Jenny och fick låna hennes telefon (hon har inte samma abonemang som jag).


Det verkar som om det inte ska vara någon större fara, jag är glad att jag ändå ringde. Jag skulle inte borsta hennes tänder där idag och imorgon. Annars skulle jag hålla koll på att det inte blev infektion.


  

 
 
Vivi

Vivi

2 juni 2010 16:14

Jodå, katter fäller som bara tusan inför sommaren, speciellt långhåriga som mina, min soffa kommer snart vara mera gul/beige än grå :P

Ja, vi hoppas ju mest på att folk verkligen ger pengar för det kommer vi ha mest nytta av, det är inte så mycket saker vi behöver.

Stackars lilla Tessan, hoppas då att det inte är ngn fara med tanden! Men du ska se att det säkert går bra, jag ringer också veterinären en g´ång för mycket än för lite ;)

http://www.missvivis.se

 
Veiken

Veiken

2 juni 2010 18:09

Det här med telefon och annan teknik kommer och går som det vill, för du kan väl INTE mena att män ställer till det? ;)

http://veiken.wordpress.com

 
sara

sara

2 juni 2010 21:14

Tur att det inte var värre än så. Men man lagar inte tanden, typ sätter dit den igen eller gör en fejk. Så som man gör på människor?

sv: Jo, jag var supernoga förra gången men jag kommer nog inte ta den minsta lilla risk denna gång. Inte värt det! När jag sa till J att det var tre dagar flytande om det inte var ett särskild känslig vävnad så sa han "vi kör några extradagar med flytande tycker jag". Får se hur det känns och vad kirurgen säger men jag är beredd på att förlänga flytande-delen. Allt för att det ska bli ett lyckat resultat!
Kram

http://smuppra.blogg.se

 
Sussi

Sussi

3 juni 2010 09:55

Sånt där blir man så orolig över..
Nackdelen med våra älskade vovvar är att dom inte säger till och slutar leka när det börjar göra ont! Man undrar ju hur deras smärttröskel är egentligen..
Så många gånger man hittat blod i Doris mun. Även när hon ligger och gnager kan hon gnaga upp tandköttet och ändå fortsätter hon! Då får en annan kliva in som en tråkig en och ta benet ifrån henne. Men som tur var läker det :)

Doris hårar också massvis nu. Det borstas och borstas så man håller på att bli galen.. Det tar liksom aldrig slut. Sen syns det så stor skillnad på Doris med sommar och vinterpäls. Hon ser så tanig ut nu hihi

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

3 juni 2010 10:02

Tack Maddo (jag antar att du syftade på "brevet" ) ;)

Hmmindiska kanske man skulle kolla upp, men jag vill nog egentligen ha långa leggins...
Bubbleroom hade 2 för 100kr så jag funderar på att köpa därifrån...

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

3 juni 2010 12:47

Mja.... vi hittade bestick, men inga som kändes helt rätt... vi får nog fortsätta leta, men vi har hittat lite saker att sätta på listan iaf.
Efva Attlings glas tex (om man nu har råd att köpa dem, tokdyrt!)

http://www.missvivis.se

 
Veiken

Veiken

3 juni 2010 17:22

Svar: Gubben har opererat axeln. Han hade en pigg på skelettet, som har skavt av en sena och delat en annan. Nu är han slipad, lagad och fin - hoppas vi, men det tar tid innan han har styrka i det hopsydda. Ha det underbart i sommarvärmen :)

http://veiken.wordpress.com

 
Sussi

Sussi

4 juni 2010 00:21

Haha du har så rätt så.. Köpt fikabröd blev det..
Fast inte det vanliga traditonella. Jag köpte blåbärspaj. Jag hittade stora färska blåbär som vi hade till. Jättegott :)
Det smakade sommar..

Ha en mysig fredag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

4 juni 2010 23:05

Oj då! Och jag som bara konstaterar att Gandalph blöder när han tuggar sönder sina saker.... Jo, jag tittar faktiskt ibland, men det har ju aldrig varit annat än lite blödande tandkött, så jag har aldrig varit orolig. :)

http://kavril.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards