Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 9 maj 2010

Besök av Nina och en 40kg Golden Retriver.

Av Dream Maddo - 9 maj 2010 08:36

Sist jag skrev var jag inte så himla glad. Min plånbok var borta och jag kände att dagen bara var... blä! Jag och Nina hade bokat in en träff tidigare i veckan eftersom hon har Ludvig sen en månad tillbaka. Vilken skillnad det är på den hunden när han får motionera lite mer. Det är en 40kg golden retriver vi pratar om så han behöver motion kan man ju säga! Jag skulle vilja ha en sån, såå vackra!


  

Lilla Ludvig tigger uppmärksamhet.



Vi tog en längre promenad och hon la ut lite pengar till mig. Snälla vänner växer inte på träd. De hade nämligen de rosa hundbajspåsarna på rusta som annars brukar vara slut. Jag har varit med om att de funnits en gång förut så nu köpte jag tre rullar. Jippie! Man ska plocka bajs med stil. Jag tycker det är roligt när man slänger en  bajspåse och det är olika färger i pappersskorgen. En liten sak som gör stor skillnad. Innan har jag haft lila påsar men jag försöker samtidigt ta slut på de svarta för tids nog behöver de också användas. En annan fördel med de rosa är att de har handtag, väldigt bra! Lättare att knyta och om man cyklar med skruttan (Tessan) utan närhet till pappersskorg så underlättar det att medföra bajspåsen. Ja, toppen helt enkelt!


Därefter köpte vi lite Burger King-mat (whoper chese meal för mig och chicken för Nina) och begav oss hem till mig. Där åt vi och såg på TV. Sen bagav sig Nina hem och jag satt och slötittade på TV, väl medveten om behovet av dammsugning här hemma. Då ringde telefonen och jag svarade (ja, ingen annan var ju hemma). Det fanns en ärlig själ som hade hittat min plånbok, googlat och ringt mig. Jag blev så glad! Vi (jag och Tessan) begav oss direkt och hämtade den. Sen satte jag igång med disken.


Kort därpå kom Katarina hem och vi bakade en sockerkaka samt såg lite på Ceasar Millan. Snart har vi sett två säsonger och jag känner ibland att jag vill se om vissa avsnitt för att verkligen ha koll så det är nog kommande projekt.


Tessan gick jättebra igår. Visst hade hon knäck i öronen vid ett tillfälle och morrade åt Ludvig lite men inte alls mycket. Mest när han försökte vara under bordet där man inte får vara som hund och när de skulle hälsa (som vanligt), det är nog bättre att ta en lång promenad innan de nödvändigtvis ska hälsa. Anyway så kände jag att dagen slutade bra.


Summan av kardemumman blir alltså:

  • Plånboken kom tillbaka
  • Tessan gick bra
  • Ludvigbesöket gick bra
  • Nina är en grym vän!
  • Det kan bara bli bättre om dagen börjar dåligt!
 
 
Sussi

Sussi

9 maj 2010 14:06

Vilken underbar bild du tagit :)
Vilken tur att det var en ärlig själ som hittade din plånbok. Det är så trist när man inte får tillbaka såna värdefulla saker..

Det blev nr 1 tillslut.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
sara

sara

9 maj 2010 19:01

Åh vad skönt! :-D Precis, det kan bara bli bättre!

Sv: Jo, han hade mer överseende med frågans svar och sa att vi bara kunde diskutera och liksom inte leverera svaret. Grejen är också att man på seminariet, om man är aktiv (vilket är svårt att vara på andra sätt än att besvara sin fråga), får en extrapoäng till tentan. Jag hade inte kunnat svara på frågan och därmed inte varit aktiv och missat poängen (man kan endast få högsta betyg utan extrapoäng om man får ALLA rätt på tentan, så man vill ju gärna ha dem så man har chansen iaf!). Men jag fick min poäng iaf. Och visst borde han ha koll på litteraturen, han är dessutom kursföreståndare!

Ah, tack för de tipsen och tänket! Vi har tänkt på det, att om det spöregnar lär vi inte vilja cykla lika mycket liksom. Sedan om det är superfint väder kanske vi bara vill till någon strand. Får ta det lite som kommer, men är ju kul att ha något i bakhuvudet ifall man skulle vara sugen :-D

http://smuppra.blogg.se

 
Vivi

Vivi

10 maj 2010 08:31

Hej tjejen, ledsen..har inte varit inne så mycket i helgen. Fy vad trist att din plånbok försvann, men man får väl se det som ett smärre mirakel att personen som hittade den var snäll & ärlig!!
Sicken tur!

Hi hi ...älskar bilderna på dig i renoverartagen, härligt att få sätta tänderna i ett sånt projekt, det brukar hjälpa när man är nere.
Vad bra att du ahr så händiga vänner!! :)

Kram

http://www.missvivis.se

 
Anna

Anna

10 maj 2010 23:34

Ja, du ser så bra det kan bli ändå?! Fast jag skulle ju aldrig i hela mitt liv plocka upp mina hundars bajs med en rosa påse!!! Nääää. Kommer aldrig på fråga!

http://kavril.bloggplatsen.se.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards