Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 15 januari 2010

Mitt nattliga besök resulterade i ett barn.

Av Dream Maddo - 15 januari 2010 22:33

Jag fick besök under natten. Mitt besök är här för att träffa sin dotter som bor här med sin mamma. Så i morse blev jag väckt för att jag skulle låsa dörren, förut hade jag alltid en extranyckel som mina gäster kunde ha men nu går extranycklarna till i mitt fall: Nina och Katarinas fall: hennes familj. Så ska jag och Katarina ha varsin nyckel. Slut på nycklar. Det är lite mer pusslande men det funkar det också.


Det kanske låter konstigt att jag ger mina vänner en extranyckel direkt men för mig är det självklart att lita på mina vänner. Från början. Om det sen visar sig vara en skitstövel så får det visa sig då.


Jag somnade hur som helst om. Och väcktes av SMS. Hade jag vaknat? Knappt. Kunde de komma hem till mig? Självklart. Så jag mötte dem vid vagnen 20 minuter senare och vi tog oss till ICA för att handla mat. Hem och åt frukost sen blev det ut för att åka stjärtlapp. När vi kom hem tog vi en fruktstund (varför är man så mycket bättre på frukt när det kommer till barn?) för att sedan leka med Tessan lite. Därefter blev det pappa-dotter-stund och då fick ni sötnosar besök från mig och svar på kommentarer. Det lästes, spelades spel och lades pussel. Ja, från nattligt besök till att ha barn. Haha.


Maten idag blev hemmagjord potatismos (mums) och hemmagjorda köttbullar (supergoda). Jag känner att jag lever ett prinsessa-liv nu för jag får det diskat och undanplockat här hemma. Jag som just hade börjat lessna totalt på att diska det ständigt växande diskberget.


Kvällen ägnades åt godis och en film. Skönt att få göra något lugnt på kvällen. Nog för att datasittande är lugnt men film är lugnt och socialt. Vi såg på filmen I taket lyser stjärnorna som var en rätt soft film att se. Däremot börjar jag bli blödig när det kommer till filmer så jag satt ett par gånger och tvingade tillbaka tårarna. Men en del skratt blev det också. Mycket av filmen känner man igen från andra tonårsfilmer såsom Fucking Åmål men det behöver inte bara vara negativt. Ibland är det rätt skönt faktiskt. Nu ser min gäst, även kallad Kryddan, på filmen SVT1 visar.


Det blir inte särskilt mycket bloggande numer känner jag. Det händer lite väl mycket runt omkring mig för att jag ska orka skriva. Det tar lite tid att ha hund har jag märkt. Mina vänner också. Långa möten blir här eftersom Tessan ska ut. Annars blir det rätt korta möten. Men jag tycker det är rätt skönt ändå. Det känns som om jag lärt mig leva med mig själv under hösten (I jakten på mig själv). Mycket lärorikt.



Kryddan åker stjärtlapp!

Kryddan åker stjärtlapp.

 
 
malin-heléna

malin-heléna

15 januari 2010 23:09

ojoj, du har haft en fullspäckad dag ser jag. :)
Vad roligt med stjärtlapp, (dessutom en super härlig bild) det var länge sedan jag åkte det. ^^,

Ookai, låter spännande med att vara "hundlärare" ^^, Kanske jag kan gå hos dig den dag jag ska ha vovve. ;)

Ja, det känns bara som ett illa måste att jobba just nu. Så ska bli 5 dagar i rad nu då, sedan fyller jag år! ;D
Kram

http://www.malin-helena.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Klass-Ida

16 januari 2010 11:18

Har du gått och blivit styvmor??

 
Maddo

Maddo

16 januari 2010 12:27

Klass-Ida: Haha, nej nej! Nu ska vi inte dra förhastade slutsatser här. ;)

http://blogg.dreammaddo.se

 
Anna

Anna

17 januari 2010 13:38

Himla bra sätt att få mej att få öronen på skaft, eller ögonen i det här fallet!! :D Trodde du plötsligt fick ett barn, bara så där!! ;) Jo du, det där med hund tar tid, jag vet, jag som har tre!! ;) Men du bloggar ju en del ändå, huvudsaken är att du gör det för att DU vill!! Kramar

http://kavril.bloggproffs.se

 
Zandra

Zandra

18 januari 2010 14:22

Nästa gång du får en nattgäst som går tidigt på morgonen ger du honom/henne nyckeln och så kan han/hon låsa och sen posta in den genom brevinkastet. Så slipper du gå upp :)

Kul med stjärtlappsåkning :) Vi åkte ju pulka för ett tag sedan jag och mina vänner. Man blir som barn på nytt!

http://drak.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards