Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 januari 2010

Kärleken bara en matte kan känna.

Av Dream Maddo - 12 januari 2010 21:37

Gissa vem som är världens stoltaste Matte? Inte nog med att Tessan klarade av att vara lös under dagen. Nej, när vi var ute på vår dagliga kvällsrunda fick jag för mig att Tessan skulle klara av att vara lös. Det gick superbra! hon gick fot typ hela tiden och lyssnade direkt om jag sa "stanna" eller gjorde mitt "lysna-på-mig-ljud". Hon mötte två hundar idag. Inte ett ljud. Detta trots att vi träffade grannen vars hund hon morrat och skällt på tidigare. Jag är så stolt så... jag är stolt.


Det sprider sig en värme inom mig  när jag tänker på Tessan och det finns en kärlek som jag tidigare inte kännt att jag velat eller vågat dela med mig av. Det är härligt att få älska ett djur. Man vågar älska ett djur mer än en människa. Jag tvekar inte på att jag kommer träffa någon som känns rätt för mig. Men denna någon kan inte vara allergisk mot djur. Jag måste ha djur runt mig för att må bra. Det märker jag nu. Tessan ger glädje, kärlek, trygghet och lugn samtidigt som hon ger energi.Matte och hund

Jag testar inkallning med Tessan.


Hon var rätt rädd för kopplet ett tag

Hon får själv inse att kopplet är ofarligt.


Belöningen = bollen

Bollen är del av belöningen.


Lycka är att få vara lös!

Lycka för Tessan?


Nöjd Tessan <3

Hon ser så nöjd ut att man som Matte bara kan njuta och le.


Slänga sig efter bollen!

Hon hoppar roligt ibland, haha.


Nöjd med tillvaron.

Hemma är hon världens lugnaste.

Benet är rätt uppskattat!

 
ANNONS
 
Zandra

Zandra

12 januari 2010 22:49

Inte bara nya banner, nu är det nytt allt :D

Vad underbart det är att läsa om er!
Djur är underbara!
Bra med bollen där som belöning så hon inte väljer sig vid att få godis hela tiden.
Och tänk på den villkorslösa gränslösa kärleken du får tillbaka av en hund :)

http://drak.bloggagratis.se

 
sara

sara

12 januari 2010 23:34

Härligt att du mår så bra! Känns som 2010 blir ditt år :-D

http://smuppra.blogg.se

 
Ingen bild

Martin

12 januari 2010 23:51

Så fint! Ser nästan ut som om hon går på två ben där i hoppet:)

 
Sussi

Sussi

13 januari 2010 09:14

Å vilka härliga bilder :-)

Visst är det så, man vågar älska sina djur lite mer. Dom kommer aldrig svika dig!!

Dom tar extra betalt för löptikar för att dom måste ha en egen box för henne. Om hon inte kan vara med andra tikar bara. Dom har blandade kön i boxarna. Allt som innebär problem tar dom betalt för :-(

Doris ska nog löpa nu i februari nångång (kanske). Vi får väl se om dom löper samtidigt.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Maddo

Maddo

13 januari 2010 10:34

Martin: Hehe, jaa :P

http://blogg.dreammaddo.se

 
Vivi

Vivi

13 januari 2010 10:44

Ohhh vad roligt, underbart att ni ska behålla henne!!
Jo, jag vet precis hur du känner :) jag älskar ju mina katter så mycet att det nästan gör fysiskt ont ibland speciellt när de komer upp i sängen när man är ledsen och tittar på en "varför är du ledsen matte, du har ju mig" :)

Jag är ärligt talat itne helt för att ha lös hund i stadsområden om jag ska vara ärlig, delvis för att det är jobbigt för kopplade hundar & hundrädda människor, men jag är ju inte hundägare så jag vet inte hur mycket jag kan uttala mig. :)

http://www.missvivis.se

 
Anna

Anna

13 januari 2010 14:43

Vet precis hur du känner det, jag känner precis likadant för mina fyrbenta! Skrev lite om det i min blogg idag, just det där man bara får och får av en hund. Kärlek och en go varm känsla.

http://kavril.bloggproffs.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se