Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 8 december 2009

En dag i mitt liv.

Av Dream Maddo - 8 december 2009 15:03

Jag borde verkligen ta mig i kragen och städa. Rensa lite. Slänga soporna. Men ingenting känns lockande. Inte för att städning är lockande men det brukar ändå locka lite att ha rent i hemmet. Men icke. Det känns bara tråkigt.


Jag har tränat idag. Något vettigt. Det blev ett DansMix-pass. Mitt favoritpass. Förut älskade jag Afro och Afro är roligt fortfarande. Men DansMix är underbart. Det får mig att må bra och bli glad. När jag kom hem tappade jag dock humöret. Dagen börjar gå mot mörker och mitt hem ser ut som ett bombnedslag. Hur kan jag leva när det ser ut såhär?


Jag borde ta ut de färdigpackade lådorna. Slänga allt som ligger i "ge bort". Jag vet att folk har mer att göra än att gå igenom saker hos mig men nu är halva innehållet i förrådet sådant som andra ska gå igenom. Jag vill mest bara få bort det. Vanligtvis följer något viktigt med så blir det väl i denna omgång också.


Nej, idag är ingen bra dag. Men det kan bara bli bättre, eller hur? Jag har fått i  mig lite mat i alla fall så jag kommer nog igång snart.

 
 
Vivi

Vivi

8 december 2009 15:59

Ibland känns det extra jobbigt att ta tag i det om det är mycket, pröva emd att bestäma dig för att bara gå igenom en liten låda, eller en liten hörna och sedan kan du göra ngt roligt ! :)

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

8 december 2009 16:22

Jag är nog egentligen likadan, jag har jääääättelång startsträcka , men om jag väl kommer igång så brukar det gå både bra och fort. Bra musik är alltid nyckeln för mig, med lite bra musik går det lättare :)
Fast visst önskar man att man kunde städa som Mary Poppins ibland (om du kommer ihåg den scenen)

http://www.missvivis.se

 
Bella

Bella

8 december 2009 17:22

SV: Men tack så mycket! Det är jätte kul att höra att det man skriver faktiskt är bra, ibland undrar jag om det jag skriver bara är trams, haha.
Min dag började perfekt när jag fick se den där kommentaren! :)
Kraam / Bella

http://bfaalk.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards