Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 24 november 2009

När jag träffade Westlife.

Av Dream Maddo - 24 november 2009 03:23


Flying Without Wings – Westlife Music CodeVissa låtar har egna minnen. Denna låten är en av dem. En av Westlifes första låtar. Jag minns Kungsträdgården. Det var en vacker dag. Jag har bilder från den dagen. De har vita kläder. Vi hade aldrig sett dem där om vi inte hade pratat med Bryan McFadden i hissen. Hissen? Jo, vi var inne på Sheraton hotell och pratade med dem. Det var samma dag jag träffade Eminem. Men det är en annan historia.


Jag har träffat Westlife flera gånger men just denna gång var den första. Inte visste jag väl då att Westlife skulle slå rekord i Globen och med sina låtar och cd-skivor på toplistor. Jag tror inte de själva visste om det. För just då. Just då hade de all tid i världen för sina fans. Vi var allt för dem. Jag hoppas de kommer till Sverige snart igen. Jag vill se dem. Höra dem. Jag saknar dem. Har jag sagt att jag ska gifta mig med Shane Filan? Ja, det ska jag! För flickdrömmar ska man inte släppa! Nina ska gifta sig med Mark Feehily. Om han är bög? Javisst, men det beror ju på att han inte träffat Nina än! Och att Shane är gift beror ju på att han inte haft tillfälle att lära känna mig. Försök inte slå hål på mina flickdrömmar inte!


Text till låten finner du om du klickar på musikspelaren.

 
 
felicia

felicia

24 november 2009 04:30

Vad häftigt att du har träffat dem :) Det var inte så mycket sammanhang. Jag är med i en grupp som löser korsord på torsdagar och tidningen ville skriva om oss, så särför hamnade jag i tidningen.

http://www.metrobloggen.se/lantliv

 
Vivi

Vivi

24 november 2009 08:40

Den första "musiker kärleken" den rostar aldrig, själv ska jag se mina tonårsidoler Depeche Mode i januari för 4:e gången *lycka* och även om lillasyster tycker sångaren är en gubbe så blir jag helt till mig när han gör sina berömde höftvickningar *hi hi*

http://www.missvivis.se

 
Sussi

Sussi

24 november 2009 09:21

Man ska ju inte släppa några drömmar alls! Så jag kommer bli miljonär ;-)

För mig har det hänt att jag fått bett även på vintern och snön ligger på backen! Såg precis ut som myggbett så du är inte ensam

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

24 november 2009 10:04

:) Lista är en bra plan! Har haft det innan, men tappade bort den :P
Jag har aldrig träffat mina idoler, måste vara en häftig känsla speciellt som du skriver att träffa dem innan de blir för stora, då man verkligen får tid med dem :)

http://www.missvivis.se

 
Ingen bild

Klass-Ida

24 november 2009 10:25

Lycka till idag :) Tänk på att mitt hem är värre

 
Maddo

Maddo

24 november 2009 10:38

Klass-Ida: Tack! Hehe, det är mest att jag satt upp saker som han säkert kommer kommentera :( Typ hyllorna i vardagsrummet..

http://blogg.dreammaddo.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se