Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 november 2009

Är det bara tonåringar som kan växa ifrån en vän?

Av Dream Maddo - 23 november 2009 12:02

Vad gör man när man känner att man glider ifrån vänner? När det känns som om man ger och ger men inte riktigt får? Eller när man känner att man får men inte klarar av att ge? Ibland känner jag så med vännerna. Jag kan bli iskall. Vända från glad och kärleksfull till... motsatsen! Jag känner inte liksom.


Andra gånger känner jag att det är en kombination, jag känner mig iskall men försöker ge. Däremot känner jag att jag inte får tillbaka. Det är svåra dileman. För vem har egentligen det rätta svaret? Vad är rätt och vad är fel? Kan man växa ifrån varann om man är vuxna? Det är ju ett uttryck man hade som tonåring.

 
 
Vivi

Vivi

23 november 2009 13:38

Klart man kan, människan utvecklas hela tiden, jag tror det är ett av de stora problemen många har att de inte inser att man alltid utvecklas och det innebär att man kan "växa ifrån" både vänner och partner och man inte hittar sådana männsikor man utvecklas ihop med.... men det är skitsvårt att "göra slut" med en vän man haft länge..ibland kan det vara bra att bara ta lite paus, umgås med andra och se om man glider ifrån varandra helt eller tillbaka.

Moha ha ha...jag vet ...lite ond är jag men jag har lite samma dilemma...just nu funderar jag på vad jag kan spara in på och sälja på tradera för att få köpa den turkosa....


http://www.missvivis.se

 
marica

marica

23 november 2009 19:50

Precis så känner jag oxå... tyvärr... och jag lägger massa energi på det som jag inte borde! Kramiz

http://maricaaberg.blogg.se

 
sara

sara

24 november 2009 10:34

Ja, det kan man... Och ibland behöver man bara en paus ifrån varandra så klickar det plötsligt igen efter ett tag.
Man utvecklas ju hela tiden. Har märkt det speciellt i förhållande till mina kusiner som är 1 år äldre resp. 1 år yngre än mig. Den äldre och jag var bästisar som barn, sedan började hon smygröka och festade osv så jag var då mer med den yngre, lugnare. Sedan var det lite att man var med båda. Plötsligt bytte dem roller, så nu är det den yngre som är partyprinsessa och den äldre som är lugn och mer vuxen till sättet, så nu återkopplar jag och hon jättebra igen. Medan den yngre har tankarna på helt annat håll än jag har.
Vi är ju inte kompisar men vi umgås ju flera gånger om året iaf på födelsedagar tex så jag tycker det märks att jag klickar olika med dem beroende på hur vi är som personer för tillfället.
Men ja, kanske ett dåligt ex?
kram

http://smuppra.blogg.se

 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

25 november 2009 11:19

Man utvecklas väl hela tiden. Själv har jag varit svårt sjuk i perioder i flera år och har jag då förklarat för någon jag har känt i större delen av mitt liv, eller typ 45, och får ett omänskligt bemötande så att jag blir sjuk är det INTE bra. MIN hälsa är väl inte oviktigare än någon annans???

http://elisannw.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards