Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Detox - Utrensning av slaggprodukter.

Av Dream Maddo - 22 oktober 2009 11:00

Jag får frågor emellanåt om hur jag gått tillväga med detoxen jag gör två gånger per år. Jag började med detta i våras och resultatet var då slående. Det var något av det tuffaste jag gjort men samtidigt gav det mig så mycket i min personliga utveckling. Jag tog mig tid att vara med mig själv. Jag fick helt enkelt stå ut med att vara mig själv. Dessutom gick jag ner i vikt, ökade mitt frukt- och grönsaksintag och har fått en sundare livsstil. Jag har fortsatt gå ner sen första detoxen. I höstas gjorde jag en ny detox. Detox rekomenderas göras två gånger per år. Det är ingen diet utan en utrensning. Det finns många olika detox-varianter och jag rekomenderar att man ska finna sin egen detox. Den detoxen jag gjorde i höstas gjorde vi i grupp. Vi var några bloggare och andra vänner som valde att göra detox samtidigt för att kunna peppa varandra.


Första detoxens resultat var inte lika noga uträknade eftersom jag inte räknade med det resultatet jag fick. Jag gick ner ca. 6 kg. Den största vinsten var ändå mitt välmående. Den senaste detoxen mätte och vägde jag mig noga innan. Resultatet? Midja: - 2 cm, höft: - 2 cm, vikt: - 3,8 kg. Inte nog med det, jag gick från BMI övervikt till normalvikt. Nu tränar jag en del och är medveten om att muskler väger mer än fett så normalvikt är en bonus för mig. Jag är glad så länge jag känner mig tillfreds med min träning, kost och mig själv. Som ni kanske förstått så älskar jag mitt jobb på Fysiken så det är inget jag kommer lämna i första taget. Vill du läsa mer om mina detoxar så kan du gå in på min gamla blogg: http://www.dreammaddo.se/blogg där finns två kategorier: Detox HT 2009 samt Detox VT 2009.


Jag kommer även här skriva om när jag gör nästa detox och du får självklart vara med när våren kommer. Jag skriver om det i god tid innan och du kan alltid följa med i kategorin: Detox.


  

Resultatet i bilder. Ovan är förebilderna och underst efterbilderna.

 
 
Vivi

Vivi

22 oktober 2009 11:21

Detox...där sa du ngt ... det är nog dags att göra det igen snart...
Kan behöva lite extra energi...

Hi hi ...ja inte är det kul när man har ett par byxor elelr legging och hör "riiiiitch" när man böjer sig :P

http://www.missvivis.se

 
Vivi

Vivi

22 oktober 2009 11:30

Sv: Inte så ofta som jag borde :)
Jag detoxade i våras och det var jätteskönt! Jag får gå in och läsa hur du gör ...
Själv står det i min blogg men lååååångt bak :P
Jag brukar iaf leva på flytande föda i tre dagar, bruakr mixa en rotfruktsoppa jag lever på, dagen innan och efter de tredagarna får jag äta frukt och dagarna innan dess får jag äta både frukt och grönsaker....
Jag tappa nog ngt kilo men tyvärr åt jag dåligt efteråt och gick upp allt och lite till igen :P
Men som du säger är det itne för att gå ned i vikt utan rensa ur kroppen och bli piggare, sundare !!
(oj vad långt det blev :P )

http://www.missvivis.se

 
Veiken

Veiken

22 oktober 2009 17:55

Jag förstår att du är mer nöjd med ditt utseende, men det bästa är ju att du mår bättre. Grattis!

http://www.metrobloggen.se/horisont

 
Sussi

Sussi

22 oktober 2009 20:16

Dan gick förhållandesvis bra! Förrutom när jag skulle gå hem från kontoret så insåg jag att jag var tvungen att springa tillbaka för jag hade glömt vantarna hihi

Detox har jag aldrig provat faktiskt! Går man ner så fort av det så kanske man ska prova! Fast problemet är väl om man börjar äta normalt efter det så går man nog upp allt efteråt igen..

Ha en trevlig kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Teija

Teija

22 oktober 2009 22:42

Verkar bra med detox. Härligt att du känner dig så pigg och rask efteråt. Har du fastat någon gång? Eller kört pulverdiet? Funderar på hur hungrig man blir...

Hade alltså skrivit ett inlägg istället för det jag skrev senast alltså. Så irriterande, men jag fick med det mesta tror jag och lite till i alla fall.

Ha en fin fredag, kramar

http://varannandag.bloggplatsen.se

 
marica

marica

23 oktober 2009 18:13

Ja det vill jag gärna vara med på till våren!! Lova att du säger till mej då!!! KRAM fina du!

http://maricaaberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se