Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2009

What to do?

Av Dream Maddo - 11 oktober 2009 15:21

Det kryper i kroppen. Ska jag inte göra något? Jag känner ett enormt behov av att göra något! Bada har jag redan gjort, bytt sängkläder också... plockat iordning allt på vardagsrumsbordet (där allt samlas), slagit in födelsedagspresent, sett på tv i en timme, lagat mat, chattat och bloggat.. Är dagarna verkligen såhär långa? Ska det vara så?


  Så undrar folk varför jag tränar som en galning? Jag går under! Jag vet att det är bra för mig. Lugn ocgh tristess. Det har jag så sällan. Imorgon kommer jag säga att dagen varit super för då har jag fått perspektiv på dagen men just nu!


Skrev till ett av mina ex:


vad gör man när man har tråkigt men vet att det är viktigt att ha tråkigt ibland och att man egentligen borde ha tråkigt just för att må bra?


Svaret blev inte helt oväntat:

då har man tråkigt :P

 

Så nu ska jag ha tråkigt. Är det såhär det känns att finna sig själv? Det var inget roligt! 

 

Beroendeframkallande

 
ANNONS
 
Veiken

Veiken

11 oktober 2009 18:47

Man måste ha tråkigt för att uppskatta en fest vet du väl? Skit samma jag behöver inte uppskatta en fest - det är roligt ändå:)

http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?ar

 
Sussi

Sussi

11 oktober 2009 20:03

Jag har inga problem att bara slöa en, två dagar!! Inte ens dåligt samvete får jag hihi
Nu är jag glad att dagen har känts ganska lång för det vore trist om dagen bara inneburit massa städning och matlagning..!

Ha en mysig kväll
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Jennie

Jennie

11 oktober 2009 22:53

Jag beklagar din bloggväns sambo! Håll tummarna för att våran vän klarar sig! Tack för ditt inlägg. Mvh Jennie

http://vardags-rally.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se