Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 4 oktober 2009

Veckans tänkvärda (v. 40):

Av Dream Maddo - 4 oktober 2009 21:34

Det var ett tag sen, närmare bestämt förra veckan, som jag gjorde en veckans tänkvärda. Tänk att jag alltid ska vara ute i sista sekund?! Hur kommer detta sig? Någon som vet hur man kan råda bot på den där "sista-sekund-manin"? Här kommer den i allafall, veckans tänkvärda:


  


Det finns mer hunger efter kärlek och uppskattning i världen än efter bröd.

Moder Theresa


 
 
Malin

Malin

4 oktober 2009 21:51

Answer: Jag har inget liv.. Det är därför jag gör sånt. Höhö.

Men tack ändå, antar jag! :)

http://sputniken.bloggagratis.se

 
sara

sara

5 oktober 2009 08:49

Mjo mjo. Man kan inte leva ett gott liv utan varesig mat eller kärlek och uppskattning.
Ställ larm på mobilen? :-p

http://smuppra.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se