Jag helt enkelt.

Alla inlägg under december 2010

Av Dream Maddo - 11 december 2010 21:44

Behöver en påminnelse:

- Stressa inte

- Ät inte


Sånt gör bara ont i magen nämligen!


I övrigt mår jag faktiskt bra. Jag skrattar, ler och jobbar. Jag trivs på jobbet. För tillfället är där mer ordning än hemma och det är ändå lite smått kaos där eftersom det pågår en flytt där (också). Galet. Men I like the place!

Av Dream Maddo - 9 december 2010 22:43

Det ligger kommentarer som väntar på svar men jag klarar det inte just nu. Jag misstänkter magkatarr. Ett inte allt för mysigt tillstånd. Illamående, ont i magen och allt som hör till (inga sura uppstötningar ännu...) och det är lite jobbigt. Annars mår jag bra! Bara det att jag inte riktigt klarar av att stressa för tillfället. Knappt ens äta men det suger i magen massor. Ugh.

Av Dream Maddo - 9 december 2010 13:21

Missförstå mig rätt, jag mår bra även om det händer dåliga saker. Idag har jag en sjuhelvetes huvudvärk så vill väl inte påstå att det är underbart. Däremot är jag ledig idag och det är skönt. Jobbar helgen dock men det löser sig då. Nu är jag ledig. Måndagen har varit ett stressmoment men det verkar lösa sig. Nina är supergo och ställer upp. Inneboenden ställer upp på lördag, Nina återigen på söndagen. Tur man har så goa människor i sin omgivning. Jag hoppas massor på studier nu för om jag kommer in tänker jag ta mig tid att resa till vänner. Jag behöver det. Egentligen handlar det mer om pengar än om tid. Ibland saknar jag livet som inneboende, det var så mkt enklare då! Och utan hund kunde man planera lite mer, men jag älskar Tessan och jag gillar mina möbler så jag vill inte klaga. Men vad skoj jag har haft, även om det varit tufft! Och vilka vänner man haft som ställt upp i vått och torrt. Jaa, det är rätt bra och jag har mått bra i två veckor. På måndag får jag frikort på sjukvården också, på gott och ont! Mest på gott.

Av Dream Maddo - 6 december 2010 19:12

På promenad i mörkret med Tessan. Plötsligt kommer en man med en hund. Björn försöker stoppa Tessan. Tessan skäller två gånger och rusar fram. Jag kallar in henne och hon kommer direkt. Ber henne stanna kvar. Tar fram bollen som är bästa grejjen för att hon ska tappa fokus på annat. Kanske inte bästa grejjen att göra men orkar man inte så orkar man inte. Då säger mannen "Ska du inte koppla er hund när hon gjort utfall?" Uppenbart irriterad.


Alla som följt med sen Tessan kom till mig vet ju vilket jobb jag lagt ner på henne. Det har inte varit lätt och många gånger har jag gråtit av frustration. Jag har varit mentalt och fysiskt utmattad. Jag har varit nära på att ge upp flera gånger. Men när hon lyssnar på EN inkallning kan jag inte annat än bli stolt över henne. Måste han ha den tonen i rösten som säger "din hund kan man inte lita på"? Nej, inget djur kan man lita på till 100% men jag måste ju lita på henne för att hon ska lita på mig. Jag har gränser för henne och jag accepterar inte att hon skäller eller springer fram till andra hundar MEN denna gången lyssnade hon och stannade innan hon kom fram till den andra hunden. Hon slutade skälla. Hon kom direkt. Och han fokuserar på att hon ens började skälla och springa fram!


Jag vet att han inte har hela historien. Att han inte kan veta hur det en gång i tiden sett ut. Men det sårar mig ändå! Tänk vad en liten kommentar kan göra. Jag är glad att jag stod på mig ändå. Men med lågt blodsocker och ett halvtaskigt humör redan innan så var det inte vad jag behövde!

Av Dream Maddo - 3 december 2010 13:34

Det finns människor som har ursäkter för ALLT. Ibland är vi nog alla såna men vissa är så alltid. Jag är ingen ängel, ibland flödar mina ursäkter. Men det finns också de som det ALLTID är synd om. Jag är lite less på dessa typer av människor. De kan aldrig ses för det kommer alltid något i vägen för dem (ursäktaren) eller så kan de aldrig lyssna om du har det tufft, för de har det alltid värre (snyftaren). Nu har jag en av varje som snor energi från mig. En av dem är en periodare men denna perioden är lång och jag orkar inte mycket längre! Den andra ser jag inte någon anledning att lägga energi på heller.


Ikväll blir en bra kväll har jag bestämt mig för!

Av Dream Maddo - 2 december 2010 22:22

Varför är det så svårt för folk att vara ärliga? Rakt på sak och tydliga? Förutom att jag precis i skrivande stund inser att jag träffat en person som tar energi från mig, en energitjuv, så mår jag riktigt bra.

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards