Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2014

att ha barn

Av Dream Maddo - 29 oktober 2014 07:20

När man får barn finns en förväntan i samhället att det ska vara så jävla underbart hela tiden. Det ÄR underbart med barn. Men inte hela tiden..! Bebis vaknar och ska äta var tredje timme. Det innebär att du får sova två timmar om du har tur.För det är bajsblöjor och amning tar tid. Testa att köra två veckor med två timmar sova, en timme vaken, två timmar sova, en timme vaken. Fixa mat och äta ska göras under sovtider.

Jag gillar att sova på sidan. Får ont av att sova på rygg. De senaste nätterna har jag fått sova totalt 2-3 timmar på sidan. Resten av tiden har jag fått sova på rygg med bebis på magen. Det känns i kroppen kan jag säga! Men att ha barn är kul, mysigt och allt därtill. Det är också tungt, tröttsamt och påfrestande.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se