Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2014

förskola eller inte

Av Dream Maddo - 27 oktober 2014 18:34

Hade ettan hemma idag! Började dagen med att fråga om hen ville till förskolan. Nej. Ok, jag hade inte mycket lust att lämna ungen heller så jag skippade förskolan idag. Vi åt frukost i lugn och ro och tog en promenad till en lekplats. Det är tufft att vara hemma med två barn men det går bra över förväntan så nu överväger jag seriöst att säga upp platsen..!

Fördelen med platsen är att man får lite tid ihop med liten men nackdelen är tiderna, stressen av att aldrig hinna andas... Priset är också för högt i förhållande till vad jag får. Förr var barnomsorg nödvändigt, vi jobbade ju båda två.

Väntar på syskonvagn nu i helgen också. Då kan jag ta en bra promenad med kidzen själv.

 
 
ida

ida

27 oktober 2014 19:35

Åhh va svårt. Vi velade länge om vi skulle skola in lillan eller om ja skulle ha båda hemma. Känner dock att vi gjorde rätt val. Men får se om jag känner likadant på måndag när verkligheten som ensam om dagarna börjar. Hoppas du kommer fram till hur ni ska göra.

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se