Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2014

första tiden

Av Dream Maddo - 26 oktober 2014 07:46

Den här tröttheten går inte att beskriva. Förstår inte hur människan är gjord egentligen... Vem kom på att bebisar ska ammas och somna för att sedan bajsa och vakna av att man byter blöja?! Sömnbrist leder till att tålamodet blir sämre. Få ihop ekvationen?!

Jag kämpar. Huvudvärk och tröttheten. Fy, jag vill bara sova! Måtte första året gå fort så att det roliga kan börja..!

 
 
Veronica

Veronica

26 oktober 2014 08:16

Hej,
Tack för titt och kommentar.
Mina söner är 13 år på det 14:onde och jag minns som om det vore igår hur det var, det blir bättre det lovar jag men det är helt klart en intensiv tid när det gäller ammna, blöjbyte och sömn. När mina söner var 8 månader hade de en tre månaders period när det vaknade vid midnatt och var vakna till 04:00 på morgonen. Det var tufft att vara självstående då, tack och lov ryckte min mamma in och hjälpte till, vi tog varsin kille och traskade runt med dem i armarna för att de skulle somna om. Alla perioder är tunga, det finns stunder när man vill slita sitt hår, man får inte ens gå på toaletten i fred, men det är värt varje stund, men visst får man bli less, man får klaga och spotta det är tillåtet.

Jag hoppas att du ska kunna vila en stund så skallen blir klar igen och orken återvänder, lycka till

Sv: du har alldeles rätt att det första steget sker hos oss själva, men inte alla är individuellt starka nog att lita till sig själv, för ett större gensvar bör det även ske en förändrad attityd gentemot kroppsfixering i den officiella sfären. Ha det gott
Kram

http://lokabloggar.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se