Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 20 oktober 2014

I skrivande stund

Av Dream Maddo - 20 oktober 2014 22:03

- Jag funderar på om mamma skulle ta ettan så jag kan träna. Vad tycker du?
- Jag tycker det är en dum idé. Nattningen blir sen och det gick inte nå bra förra veckan...
- Vad tycker du att vi ska göra då?
- Ha en familjekväll med spel och umgås?

Tystnad...

- Ettan, ska vi åka iväg och träffa farmor och pappa tränar?
- Jaa! Då kan jag leka i lekrummet!!

Ettan är trött idag. Somnade under middagen. Sambons pass slutar kl 20. Precis i samma tid som nattningen bör påbörjas...

Känner mig överkörd. Känslan av att inte vara tillsammans... Vad hände med vår relation? Det känns inte som om jag är älskad. Känner mig inte prioriterad. Värst av allt är att inte känna kärlek. Det där lilla extra. Det som gör en till bästa vänner med det lilla extra...

Håller på att somna flera gånger om i skrivande stund...

 
 
ida

ida

21 oktober 2014 22:43

Har varit dålig på att kommentera. Läser och tänker på dig. Hoppas ni får mer tid till varandra, inte kul att inte känna sig älskad. Extra mycket kärlek behöver man ju när livet ändras så mycket som det gör med ett barn till. ♡

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

 
ida

ida

23 oktober 2014 07:20

Nej det är inte kul när det blir så på nätterna va i dimma hela dagen igår. Gick och la mig tidigt igår så nu känns det okej trots mycket amning i natt. Amningen funkade bra förra gången och jag har tur nu med egentligen. Men har fått så såriga bröstvårtor att det gör riktigt ont. Gör ju inte ändå liksom. Och tidigare kändes det som att mjölken inte räckte till om kvällarna och sprutade ut på dagarna. Men det börjar ordna sig. Hur går det för dig?

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se