Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 29 juli 2014

hur vet man?

Av Dream Maddo - 29 juli 2014 15:17

Hur vjag et man om det är värt att satsa på? Vi har haft upp och vi har haft ner. Men ska jag vara ärlig så gnager kommunikationsbristen sönder mig. Jag tror att det är kombinationen av kommunikationsbrist och GAD. De funkar inte ihop liksom. Jag är ständigt på spänn, slappnar aldrig riktigt av.Mår dåligt att iinte kunna få raka svar. Känner mig oälskad om jag inte får kvalitetstid. Sambon tycker att viuumgås genom att vara i samma hus. Det är kvantitet för mig. Pratat om särbo men samtidigt... Bostadsbrist och allt meck... Är det värt det?

Snart kommer vardagen igen. Sambon jobbar 7-16 plus resetid vilket gör att jag måste lämna eftersom vi inte har koll på restiden... Jag måste göra om mitt schema eftersom jag ska kunna hämta och lämna... Så jag jobbar 7:30-16 (30 min rast)... Måndagar ska sambon träna. Onsdagar skassambon åka mc och sen tillkommer i regel träning på lördagar (dum tid... 11)... Vilket medför att jag tar hand om barnet. Jag har ingen sådan tid... Vi vänder på det. Jag hämtar och lämnar barn fem dagar i veckan. Jag har barn själv (inkl nattning) två kvällar i veckan samt att jag inte kan planera min lördag eftersom jag mitt på dagen står ensam med barnet. Ingenstans talas det om familjetid. Aldrig talas det om egentid för mig... Jag vet inte vad jag vill göra själv. Jag är för fet för att träna direkt... Jag kan inte göra något efter jobbet för då ska det skyddas till hunden... Jag känner mig lite utnyttjad. Jag slutade träna för att jag upplevde att barnet påverkades negativt av att vi aldrig hade familjetid. Så tisdagar och torsdagar ville jag ha familjetid. Kvalitetstid. Det blev bara vardag istället. Jag är bitter eftersom jag nu ligger i sängen. Söndergråten. För att vi inte kunde föra en normal konversation om vad vi skulle göra idag. Det urartade och blev bråk. Ditt fel. Mitt fel. Barnsligt. Allt för att kommunicera inte gick. Jag är arg, ledsen, sårad, besviken, frustrerad... Jag känner mig oälskad i dessa lägen... Jag kan inte ändra min sambo. Han ändrade sig själv. Åt ett eget håll än jag trodde vi var på väg. Jag känner mig oälskad eftersom jag inte känner mig prioriterad. När är tiden för mig?För oss? Tiden för kärlek? Tid till jobb, träning och mc finns ju fast varje vecka...

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se