Jag helt enkelt.

Alla inlägg under juni 2014

Av Dream Maddo - 2 juni 2014 12:15

Vaknade halv fyra med jätteångest. Länge sedan jag hade sån ångest. Hade glömt ta min ångestdämpande medicin igår. Får ta mig igenom den här dagen och försöka klara av den så gott jag kan. Vila när jag får tillfälle.

Av Dream Maddo - 1 juni 2014 11:56

Två inställda fikor på en helg. En per dag. Två inställda träffar med mammagrupper. Jag vet att det inte är mitt fel. Att annat kommit i vägen men det är svårt att tänka så när det drabbar en så ofta. Hjärnan säger åt mig att fortsätta försöka, hjärtat säger åt mig att ge upp, det är ändå fel på mig. Ingen säger vad jag gör för fel. Jag ska bara veta. Men jag vet inte. Det är så ofta. Alltid jag som frågar om träff. Alltid någon annan som avbokar. Hur vänder jag spiralen?

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se