Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 22 juni 2014

semester

Av Dream Maddo - 22 juni 2014 11:33

Vi köpte varsina pakethållare till cyklarna inför semestern. På min cykel funkar det inte eftersom jag har skivbromsar. Sambons cykel tar emot vid växlarna. Lämna tillbaka. Biltemas var det. Nu är vi på väg för att leta nya. Det skulle innebära att vi inte behöver ha cykelvagn med oss. Jag föredrar cykelvagn på många sätt men det är mer att packa under semestern och vagnen tar plats dessvärre. Vi har tippbar cykelsadel till dottern. Så kör vi cykelväskor. Förhoppningsvis. Håll tummarna! Jag åker på onsdag. Då drar jag till vänner neråt i landet, det är ändå neråt vi ska sedan. Sambon kommer efter när han jobbat klart.

 
 
Susanne

Susanne

23 juni 2014 19:42

Ha en underbar semester! Hoppas vädret visar sig från sin bästa sida..
Tack för omtanken och undran om jag mår bra. Jag mår bra. Lite för lite tid över bara. Dessutom har jag lite bloggtorka så det kan nog eka tomt ett tag nu. Vi får se hur länge. Suget att blogga kanske kommer tillbaka.. :)

Kram

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se