Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 7 juni 2014

Fullt ös!

Av Dream Maddo - 7 juni 2014 17:58

Fullt ös beskriver min helg bäst hittills. Jag är helt slut. Positivt! Den inställda mammaträffen blev av igår. Supermysigt! Sambon träffade en annan kompis. Sen käkade jag med dem och frågade om jag fick sova hos min mamma. Det gick bra. Så vi åkte någon km istället för fyra mil hem. På morgonen badade jag med dottern. Ett låååångbad! Sen åkte vi och åt lunch med mamma, hennes man och hans dotter och två barn. De spelade minigolf och sen åt vi jordgubbar vid vattnet och därefter åkte jag hem och sambon cyklade. Jag satte dotterns bilstol i fram inför semestern. Nu vankas grillning med svärmor. Imorgon vill jag nog ta det lugnt. ^^
En arbetsvecka kvar till tre veckors föräldraledighet och sen fyra veckors semester. Ska bli skönt.

Är nu gott och väl över halvvägs in i graviditeten och nu börjar fostret bli livsdugligt! Känns helt sjukt!

 
 
Susanne

Susanne

10 juni 2014 20:12

Härligt att ha så mycket ledighet att se fram emot nu på sommaren. Jag är glad att jag får full semester fast jag bara jobbat i 6 månader på nya jobbet..

Den sortens "att vara slut" är en bra känsla. Kul när det flyter på med roligheter..

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se