Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 14 december 2011

Hej så länge.

Av Dream Maddo - 14 december 2011 13:03

Bloggar inte här för närvarande.

 
 
Zandra

Zandra

22 januari 2012 16:38

Åh så glad jag blev över din kommentar! Att höra att du och bebis mår bra och att graviditeten går som det ska. Det värmde mitt hjärta!
Jag håller tummarna stenhårt nu för att bebis ska komma på förbestämt leveransdatum och att allt går som det ska för er båda!

Förstår att du valt att blogga anonymt. Jag har också tänkt på det, men har inte tagit tag i det. Och nu har jag ju lösenord på bloggen så det känns inte lika angeläget längre. Bloggar mycket mindre än förr, men försöker uppdatera om händelser i livet lite nu och då.

Massor av kramar till dig och magen! :D Ta hand om er!

http://drak.bloggagratis.se

 
Zandra

Zandra

29 januari 2012 18:41

Härligt att graviditeten fortskrider lugnt :) Min erfarenhet av att fota gravidisar är att man ska göra det runt v 30. Helst inte senare. För det är efter det som man verkligen sväller upp, så det kommer nog ;) Men det kan ju vara skönt för dig att du inte blivit jättestor än. Det är trots allt påfrestande för kroppen!

MC-mässan har jag besökt ja! Det var jättekul :) Har även hämtat hem min första egna mc nu. Tjiho! Nu längtar jag efter vår!

Jag hoppas vi får en liten uppdatering här i alla fall när barnet har kommit! Bara få veta att allt gått bra och så där :)

Kram till dig!

http://drak.bloggagratis.se

 
Rulle

Rulle

16 februari 2012 09:52

Hej du... long time no see... jag har slitit som ett djur och numera har jag det väldigt bra arbetsmässigt ( för övrigt också)får slita mindre på äldre dagar, som man bäddar... jag kanske har blivit klokare vem vet? lugnare är det i alla fall, jag har inte varit i närheten av dator på flera år ( aktivt ) så det var ganska kul att gå in i min gamla gamla blogg och så dök du upp det första som hände.. därav denna inlägg som ett litet ursäkt för att jag ej sagt något så litet som ett hej under åren :) läste inlägget och kan hålla med men å andra sidan tror jag folk vill bara vara civila i sitt sätt med kondoleanserna, har väl både bra och dåliga sidor det också en sak är dock säkert så länge du får andra att minnas så lever personerna via dessa och det kan vara tröstande när man behöver det emellanåt, du är en underbar kämperska det tycker jag mig ha fått uppleva under tiden jag följt dig så jag håller hårt vid tanken att du hämtar styrka från ställen bara du vet. kram

http://rulle.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se