Jag helt enkelt.

Alla inlägg under januari 2011

Av Dream Maddo - 1 januari 2011 01:35

Det hade varit så skönt att slippa smutskastning via internet och andra digitala prylar. Istället fortsätter det. Istället för att samtala har msn, mail, facebook och sms kommit. Det är som gjort för irritation och missförstånd. Vad hände om att prioritera och för guds skull: Diskutera?!


Mitt nyårslöfte blir att göra mig av med energitjuvar.

Jag vill bara ha vänner som ger energi för då vill jag ge av min energi. Vissa vänner har verkligen ställt upp under hösten. Hundvakt vid sjukhusbesök och när jag jobbat för att förtränga. De har ställt upp med tid och en axel att gråta mot. Om jag misslyckas med mitt nyårslöfte så drabbas bara jag. Förhoppningsvis har jag detta med mig hela året. På min dörr finns ett kort där det står att man ska bestämma sig för att bli lycklig och det är just vad jag gjort nu. Jag har bestämt mig, jag ska bli lycklig!


Minnesvärt 2010:

Januari: Jag träffade Sandra. Började "hälsa, kost och fysisk aktivitet". Tessan kom till mig.

Februari: Snö, denna underbara vita, fluffiga...snön! Det fanns inte mer tid...

Mars: Träningen med Tessan börjar ge ordentliga resultat. Vi cyklar ihop. Renoveringen av rummet påbörjas.

April: Matlagningens månad. Äter massor med vänner och bekanta.

Maj: Ullared! Detox

Juni: Stockholm

Juli: Semester!!! Öland, kalmar... Ullared.

Augusti: SPA!!!

September: Martin hjälpte med sponsring av pengar till Tessis.

Oktober: Upptäcker vilka vänner som faktiskt finns när det gäller. I vissa fall en tråkig insikt.

November: Magisk ålder, 25 år. Galet. Får inneboende!

December: Det börjar hända saker i lägenheten. Nya möbler, ny stämning. Mysigt. Jag börjar må bättre. Sandra får sin bebis.


I det stora hela har det varit ett tufft år. Särskilt när man insett vilka vänner som inte ens var vänner utan var någonting. Men jag kom upp på benen igen och  nu kan det väl bara bli bättre? Jag har insett vad som är viktigt för mig. En vacker dag beskriver jag kanske det men inte idag.


Nu är det bort med energitjuvar... kanske skriva ner vänners namn och beskriva dem och hur jag uppfattar dem i vår relation. På så sätt blir det tydligare... Men nu; sova. Imorgon är en lång dag, slappa och slappa står på schemat!

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se