Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 30 januari 2011

Vad är lycka egentligen?

Av Dream Maddo - 30 januari 2011 20:20

Det gör mig så jädra lycklig och glad att jobba. Att umgås med min kompis Nina. Att äta god mat. Att avsluta en bra bok (läst klart Mia Törnblom nu) men just nu gör det mig lycklig att jag satte på tv:n och Mia Törnblom var där! Samma dag som jag avslutade hennes bok. Det gör mig glad. Och lycka är väl ändå baserat på glädje?


  

2009-12-15 - Jag och Mia Törnblom

 
 
Anna

Anna

31 januari 2011 00:09

Neeej vad coolt!! Du har träffat henne!! Härligt att du mår bra!!! Hejar på dej!! Massa utropstecken!!! Hehehehe.... ;)

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

31 januari 2011 12:01

Haha, jaa det har jag. 2009 var året ;) Men skulle behöva henne som coach! Hon är så energisk och positiv och... jag gillar henne!

 
Vivi

Vivi

31 januari 2011 11:27

Hi hi vad sött, du ser lite starstruck ut på fotot :)

Hmmm jag har inte så mycket handy i mig tyvärr och en förmåga att ha större iddeer än handlingkraft tyvärr. :p
Vi får se hur vi löser det hela :)

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

31 januari 2011 12:00

Jag tycker mest jag ser tjock ut! Detta är ju innan jag gick ner i vikt. Likaså presentationsbilden som är från när jag började gå ner i vikt.. Det är ju ett par kilo sen, när jag var överviktig!

 
Sussi

Sussi

31 januari 2011 21:46

Också har du ju glädjen att ha fått träffa henne live med :)

haha ja, man får passa sig så man inte går in i väggen liksom ;)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se