Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 28 januari 2011

de små sakerna i livet...

Av Dream Maddo - 28 januari 2011 19:05

De säger att det är de små sakerna i livet som gör en glad. Därför tänkte jag försöka mig på Mia Törnbloms varjedag-lista av bra saker varje dag. Vi får se om jag känner för att skriva det i bloggen framöver eller om boken är den som gäller hela tiden. 
 
marica

marica

28 januari 2011 20:33

Roxette är i sommar i GBG.. kommer inte ihåg datumet nu men i slutet av juli... Jag, Fredrik och ett par kompisar ska dit :)
Hoppas du har en lugn o härlig kväll! Vad läser du nu???
KRAM

http://maricaaberg.blogg.se

Dream Maddo

31 januari 2011 12:04

Oooh, ska kolla på det! Skulle ju va himla skoj! :)

Jag läser undersköteska (uska! :D)

 
Sussi

Sussi

28 januari 2011 21:16

Har hört mycket gott om Mia Törnbloms bok. Känner några som läst den. Hoppas du blir lika nöjd :)

Hon är nog lite plufsig. Hon har ätit rätt så bra sista tiden men efter löp brukar hon äta dåligt ett tag. Då går hon ner igen..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

31 januari 2011 12:03

Hon har ju fler böcker! :) Jag läste den skönlitterära boken. De andra kan jag tycka är lite jobbiga för man gör ett steg och stannar i läsningen. Det passar inte mig. Jag vill bara läsa, läsa, läsa! :D

 
Ingen bild

Martin

28 januari 2011 23:19

Bra! man ska glädjas över de små sakerna tror jag... Nu hoppas jag du kommer tillbaka med full Maddo kraft!

Dream Maddo

31 januari 2011 12:02

Tack för all peppning och puchning! Det betyder massor!

 
Anna

Anna

29 januari 2011 18:30

Det låter bra det. Skulle kanske köpa den boken. Den verkar jättebra! Kram

http://kavril.bloggplatsen.se

Dream Maddo

31 januari 2011 12:02

Rekommenderas starkt! Hon skriver så lätt och bra! Alla hennes böcker är lätta men just den är skönlitteratur *gillas*

 
Vivi

Vivi

31 januari 2011 09:19

Bra idé !
Man fokuserar allt för ofta på alla dåliga saker istället för alla bra saker. :)
Jag har försökt göra det senaste veckan och har faktiskt mått lite bättre av det !

http://www.missvivis.se

Dream Maddo

31 januari 2011 12:00

Jag tror man kan påverka mycket med tankens kraft! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se