Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 26 januari 2011

ändå ser jag fram emot det.

Av Dream Maddo - 26 januari 2011 15:05

Idag gick jag till skolan. Hade fått information om att jag skulle kunna validera några kurser och därför kunde jag komma idag. Läraren som höll i detta var inte någon höjdare till lärare. Olyckligtvis var detta också en kvinna som är ansvarig för en himla massa. Minns inte titeln men hon var högt rankad.


Jag kritiserade informationen varpå hon skyllde på mig som inte kunde närvara i torsdags. Då sa jag att jag hade gjort allt i min makt för att få informationen men uppenbarligen var informationen inte hållbar eftersom hon ansåg att jag hade fel information. Men att skolan hade gjort något fel, det gick inte an! Så kom det.. den där vi alla avskyr "vi har gjort såhär i alla år och det är ALDRIG någon som har klagat, mer än du!". Där satt jag med två andra tjejer, som liksom jag, inte förstod ett skvatt vad vi skulle göra. Den ena tjejen valde att skippa valideringen med ursäkten "jag får läsa kursen istället, då kan jag få bättre betyg". Det är väldigt tråkigt när det blir så. Jag grät ut hos en av de som jobbade där för jag ansåg att jag fått ett otroligt otrevligt bemötande. Till saken hör att kursen enligt ansökningarna skulle starta den 25:e januari men istället startade kursen den 20:e. Umeå-resan var redan bokad och betald då jag fick beskedet. I måndags gick jag till skolan för att få den information jag behövde men då ansågs det att jag skulle komma idag för att validera. Nu ska jag åter till skolan imorgon för att få introduktionen med en annan grupp. Jag hoppas det går bättre. Sen vet jag inte om det är värt att validera om den där kvinnan är ansvarig för det.


Eftersom jag gått lärarutbildningen och har viss erfarenhet av yrket och  kunskaper om komplexiteten av yrket så måste jag ändå få påstå att hon inte var på rätt plats. En person som inte kan svara å skolans vägnar och som inte kan ta kritik ska inte vara lärare! Jag glömde visst hur det var att läsa på gymnasienivå. Eller...nej, visst ja! Vi hade en bra skola med bra lärare när jag gick på gymnasiet. Det kändes otroligt kränkande och hennes sätt var så otroligt nedvärderande så det kändes inte roligt alls!


Ändå ser jag fram emot utbildningen, att få betyg i det jag kan och vidare kunskaper om det som intresserar mig. Ja, tack!


Jag har brutit min röstvila idag. Dumt men sant. Men, det är jag som får lida för det...

 
 
Zandra

Zandra

26 januari 2011 16:34

Ja nu är jag på grå medlemsnivå, då får man gratis te eller kaffe i restaurang-vagnen :) Men om jag fortsätter åka så här kommer jag nog upp på svart nivå innan året är slut, då får jag hänga i SJ Lounge ^^ Bland alla kostym-nissar.

Ja men då kan vi nog komma överens om att Hekla faktiskt är en hund. Inte konstigt att hon gärna skiter bredvid lådan, en hund ska ju inte gå på låda ^^

Men fy vilket hemskt bemötande du fick :( Håller med dig om att den kvinnan inte är på rätt plats. Finns det ingen annan du kan vända dig till med klagomål? Kanske en rektor eller så. Jag menar, det måste ju vara någon som är hennes chef också.

http://drak.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

26 januari 2011 19:50

Den lärarinnan måste verkligen ha vaknat på fel sida. Skönt att du ändå får gå om början med en annan grupp. Hoppas resten av utbildningen blir bra..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Dream Maddo

26 januari 2011 19:57

Vi har inte grupper på det sättet.. Jag ska få informationen som jag missade i förra veckan med en annan grupp bara.. De går inte ens samma utbildning så jag hoppas det hjälper för röst har jag ingen längre.. :(

 
sara

sara

26 januari 2011 20:24

Idag? Du har väl brutit mot det varje dag? Knäppo!

http://smuppra.wordpress.com

 
Johanna

Johanna

26 januari 2011 20:29

Vissa borde verkligen inte jobba inom servcie yrket!!! :)

http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

 
Zandra

Zandra

26 januari 2011 21:18

Jo det är klart att man inte vill köra på djuren. Men som du säger händer det rätt ofta. Jag har haft tur ändå, har inte kört på några större djur. Men jag har kört på hur mycket fåglar som helst. En del har hamnat mitt i synfältet i vindrutan, SMACK! Tyckte det var jobbigt i början, och det känns lite hemskt att säga det men jag har vant mig.

Första gången jag höll på att köra på ett rådjur vrålade jag "Åh herregud!" för det bara dök upp ur mörkret, och min handledare hoppade så högt att hon höll på att trilla av stolen ^^
Då var det så nära att loket så gott som strök den.

Fy vad jobbigt med rösten. Särskilt nu när du behöver den. Men håll ut! Det går förhoppningsvis snart över! Det är ändå viktigast att vara frisk.
Krya-på-dig-kram

http://drak.bloggagratis.se

 
Vivi

Vivi

27 januari 2011 10:37

Oj vad mycket du börjat skriva :)

Ush stackare, det finns inget värre än onödigt maktmissbruk och folk som inte kan ta kritik, det värsta är att skolledning oftast inte gör sig av med sådana personer även om de är fel personer för jobbet *suck*
Hoppas det löser sig.

http://www.missvivis.se

 
marica

marica

27 januari 2011 16:08

att det alltid finns sådana människor... hoppas du får klarhet i allt!
roxette i sommar???? kramar

http://maricaaberg.blogg.se

 
Anna

Anna

28 januari 2011 00:00

Tur och skönt att du stog på dej ändå. Och hoppas att du innerst inne vet att du har rätt. Lätt att säga, men det är väl bara att skaka av sej och gå vidare... Styrkekramar!!

http://kavril.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se