Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 5 januari 2015

vad är fel?

Av Dream Maddo - 5 januari 2015 07:42

Vi var på akuten inatt. I lördags var vi på utflykt och bebis sov massor i vagnen och åt ganska sällan. Tänkte att det är för att hen ligger i en rullande vagn. Väl hemma så är det inte vår glada bebis. Hen vill inte äta fastän vi faktiskt känner att det borde. Inte tröstbar.. Tillslut somnade bebis. Natten kom och det gnyddes i sömnen och jag gjorde en flaska med ersättning 150 ml vatten (165 färdig dryck tror jag att det är?) och då äts det hyfsat. Runt 120. Sen kommer morgonen och det skriks om vi försöker ge mat. Vägrar bli tröstad osv. Går ut på promenad och då ska det ätas tydligen. Öppnar en tetra på 200 ml som är det enda hen därefter äter tom klockan sex då jag ringer vårdguiden. Får prata med en sköterska på sjukhuset som säger att det är för lite och att vi ska åka in. Sagt och gjort.

Den klassiska väntan på akuten... Så kommer en läkare och undersöker. Bebis reagerar när läkaren klämmer på magen och i övrigt ser öronen bra ut. Det kom knallgult kiss på underlägget och de vill ha en urinsticka. De kommer in med stickan och tar den på underlägget?! Ger klyx för att se om det är förstoppning. Och ett crp. Avvaktar klyxen. Läkaren kommer in och meddelar att Urinstickan och crp inte visar något så vi kan åka hem. "Så länge de äter och är glada" säger läkaren. Jag känner mig så misstrodd. Hade det varit jag själv så hade jag gått hem och skitit i att söka mer hjälp.. Men det är mitt barn!!?

 
 
Ingen bild

Sanna

5 januari 2015 21:58

Hej, jag undrade bara hur det gick för dig och leverfläcken du hade i ögat för har en likadan på samma ställe men har inte sökt vård ännu för är rädd för operationen när den är så nära ögat.. Fick du några besvär med ögat, var du vaken under operationen eller sov du? Tacksam för svar! Skulle betyda jätte mycket :) hade nämligen sökt på "leverfläck i ögat" & då dök din gamla blogg inlägg upp..

Dream Maddo

6 januari 2015 19:48

Hej Sanna!
Det gick jättebra med operation och efter! Lite segt med kladdet efteråt bara. Något man skulle smörja och det såg så kladdigt ut. Kändes otroligt nog inte så mycket alls! Var förvånad över det faktiskt.
Själva operationen är en vakenoperation. Det gick snabbt som attans. Värst var lokalbedövning för mig som nålrädd sen kändes det konstigt att vara vaken och det var sjukt ljust iom operationslamporna.

Jag hoppas att det hjälper lite. Jag är jättenöjd med operationen och känner att det gett mig livskvalitet att slippa höra frågor om jag har mascara i ögat och så :-)

Maddo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se