Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 30 december 2014

tygblöjor

Av Dream Maddo - 30 december 2014 21:24

Fick hem nya tygblöjor idag. Ett pulskal bland annat. Pul-skal... Kört lite Vikisar i. Man har ett stort tygstycke som viks och på med skal. Det blir stort men smidigt att kunna använda skalet flera gånger. Det blir fler gånger! Blev tipsad om att ha torrskikt för att undvika rodnad. Fleece tex.

 
ANNONS
 
ida

ida

1 januari 2015 16:58

Intressant att läsa om blöjorna.

Ja det är nog det bästa nyårslöftet hittills. Farmor är den som kommer få ta den mesta barnpassningen. Hon är medveten om vårt mål, men vi har inte gjort upp några fasta datum eller så. Vi hoppas att det kommer fungera och kommer även passa på när mina föräldrar är på besök eller vi där. Handlar ju inte om heldagar till en början, utan några timmar. Har gjort en lista med förslag som bio,dagspa och ställen vi vill ut och äta på:) tycker absolut ni ska göra desamma. För det är inte så lätt att hitta egentid när vardagen rullar på.

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Dream Maddo

4 januari 2015 20:42

Åh, första gången blir väl att planera in vad vi vill göra! :-P

 
Oslofru

Oslofru

3 januari 2015 08:55

Hmm funkar det bra med tygblöjor?

http://www.oslofru.com

Dream Maddo

4 januari 2015 20:41

Vi har det inte på heltid men jag tycker att det är smidigare än jag trodde!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se