Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 15 november 2014

Utvilad

Av Dream Maddo - 15 november 2014 09:55

Denna vecka har vi försökt göra saker varje dag. Det behövs små utmaningar känner jag. Mycket promenader har det blivit! Jag har lite ont i vaderna nu iom korta vadmuskler och slarv på stretching. Nästa vecka får bli bättre!

Igår åt vi på restaurang på lunchen. En kompis var i stan. Liten sov tills vi ätit klart och stora Lyssnade och "betedde sig" med hjälp av kritor och papper. Phew! Jag var sjukt rädd för dubbelt skrikmaraton men det gick ju bra!

Jag har kommit fram till enkel och hyfsat bra lunch! Ugnspannkaka med keso och hallon! Stora gillart och jag har tid för annat! Lite kasst på grönsaksfronten men det tar vi igen med ex sallad en annan dag! Eller kanske blomkålsmos istället för potatis. En vecka räknar man kostintag på. Ett mål med slarv är ju okay!

Vi har bytt ersättning nu och det verkar som om det funkar bra. Riktigt lugn bebis i över ett dygn nu. Ingen feber, vaken när bebisen väl är vaken och reagerar på petningar. Tänkte ändå dubbelkolla med en vägning på måndag. Jag delammar ju och tycker att det är lite läskigt att inte veta hur mycket bebis får i sig! Beundrar att folk kan slappna av i amningen och ovetskapen. Nu ska jag försöka komma upp och äta frukost!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se