Jag helt enkelt.

Alla inlägg under september 2014

Av Dream Maddo - 11 september 2014 17:53

Jag vet inte hur jag ska tänka/känna... Sambon fick en konstig faktura igår. Jag tänkte att det var en bluff men att han skulle kolla upp det.

Han ringde mig strax efter nio och jag har aldrig hört honom så skärrad. Någon har beställt ett kreditkort i hans namn. Hämtat ut kort och kod (gått igenom vår post!! MINST två gånger!!) och därefter hämtat ut SEXTONTUSEN kronor i tre omgångar.

Jag orkar inte... Nu är det polisanmält och det är upp till polisen att avgöra OM det är bedrägeri..? Jag känner mig knäpp av chock. Hur ska jag reagera? Hur ska jag tänka? Jag mår illa av detta (skillnad från grav-illamående)..

Det läskiga är att jag reagerade en kväll för det kändes som att någon var på vår tomt, jag kollade men det var mörkt och jag såg ingen... Personen var säkert i andra bilen och tog sambons pass! Det är tillbaka (passet) så vi har inte sett det borta...

En annan dag reagerade jag på att posten låg konstigt (post, reklam, post... Har jobbat på posten och vet att man inte lägger det så, plus att jag tömmer brevlådan varje dag) men tänkte inte mer på det...

Jag känner mig så lurad och naken... Då är det ändå sambon som är drabbad egentligen...

Av Dream Maddo - 10 september 2014 22:19

Jag har så jävla ont! Imorgon är det ettan som lämnas på förskolan och jag ska göra så lite som möjligt! Blev en heldag med ettan och nu har fogarna berättat att de inte tyckte om det! Men själen har tankat energi iaf!

Av Dream Maddo - 9 september 2014 22:23

Imorgon bär det av till läkaren för att få en sjukskrivning (förhoppningsvis)

Idag mår jag förjävla illa faktiskt. Denna graviditeten är verkligen sjukt olik förra... Ont på annat sätt. Moderkakan ligger annorlunda osv.. Ungen är fixerad. Tidigt. Jag är konstant kissnödig. Löjligt kissnödig!

Ska försöka sova lite nu, det är lite roligheter som kommer imorgon. Titta på djur och träffa mammor!

Av Dream Maddo - 9 september 2014 18:12

Idag var det mysig mammafika. Så drog sambon sms att jag skulle unna mig en ny bh då den förra gick sönder (bygeln). Väl hemma när vi åt middag kommer han och frågade om vi inte kunde gå på restaurang i dagarna. Say what?! Vem slog min sambo i huvudet med stekpannan?! Tack typ!

Blev ingen bh då det bara är en månad till bf och då växer brösten 24 storlekar på en natt och sen får vi se hur de artar sig.. Men ÄNDÅ!

Av Dream Maddo - 8 september 2014 18:11

Hade noll energi idag men tog mig i kragen och städade köket medan ettan var på förskolan. Det är så kul nu för ettan lär sig så mycket nu! Snart byter vi förskola, hoppas slippa den jobbiga starten vi hade på denna förskola efter möten med förskolechef blev det ju mycket bättre. Skönt att sluta på topp!

Av Dream Maddo - 6 september 2014 14:37

Jag.kan.inte.andas

Det är underbart att vara gravid. Att få en kula till mage. Känna sparkar. Se rörelser. Höra hjärtljuden i dopplern. Ultraljud är fantastiskt.

Vem pratar om baksidorna? Tarmarna tvingas flytta på sig och det medför problem i matsmältningsprocessen (svårt att få i sig mat, alt skita). Vitamin- och mineralförrådet töms, främst järnet så du är konstant trött. Alla dina favoriträtter är förenade med fara och ska undvikas under 1,5 år (från plus till amningsstopp typ). Bebisens mysiga rörelser gör att du ibland tappar syn och verklighet (tryck på aortan) eller så kan du bara inte andas (hej hej lungor!). Fogarna mjukas upp vilket kan resultera i smärtor runt hela bäckenet och gärna ner mot underlivet fram och ner på hela låren bak, foglossning kallas detta underbara fenomen. En liter extra blod, behöver jag ens nämna temperaturskillnaden, konstant varm, svettig och svullen. Tröttheten. Behöver jag ens nämna att det är en ganska stor process för kroppen att vara gravid? Immunförsvar kan du glömma, med immunförsvar stöts fostret bort = inte bra! Rätten till din kropp ska vi kanske inte tala om? Din mage är numera inte i din ägo, alla äger nämligen rätten att ta på din mage, rätt att kommentera form och utseende. Du ska veta att "vad fet du blivit" är en komplimang!

Men visst är det fantastiskt att vara gravid, ibland är det bara...tungt också.

Av Dream Maddo - 5 september 2014 22:20

Vi har följt varandra i flera år nu. Många av oss har aldrig setts! Men nu planerar vi för fullt för att få till en träff nästa år. Det gäller att ha framförhållning. Jag är sååå taggad! Festkommitté är fixad och ungefärlig tid likaså!

Idag vart det fika med en kompis och hennes son. Myspys. Glömde p-skivan men Slapp bot, Phew!

Nu är det dags för mig att sova!

Av Dream Maddo - 3 september 2014 06:43

Jag gick hem från jobbet igår. Sammandragningar och illamående. Ringde bm och fick komma dit. Ordentligt fixerad och mått ser bra ut. Hon sa att jag inte borde jobba mer nu. Fixade en läkartid nästa vecka. Sex veckor hemma, måste nog komma på något att göra om dagarna nu. Jag hoppas att bebisen kommer tidigare för jag är less på att vara så här. Jag har gått så långt i graviditeten så bebis kan klara sig hur bra som helst utanför magen. Ska lämna urinprov idag, hoppas slippa uvi. Snabbtestet sa inget så är inte så orolig.

Skapa flashcards