Jag helt enkelt.

Alla inlägg under september 2014

Av Dream Maddo - 17 september 2014 04:00

Gick upp. Kunde inte släppa det. Dörren var stängd. Tänkte att nu läggs jag snart in... Psyk nästa. Går in och kollar. Mycket riktigt. Vaket barn. Batti hade ramlat på golvet. Hungrigt barn. Men glädjen i att ungen var välbevarad och jag inte hade fel med magkänslan. Så lättad.

Jag säger alltid att man ska lita på magkänslan. För oss var det a och o i att få hjälp med öronen. Två öroninflammationer med ganska långt mellanrum. Öronbarn sa jag. Yeah Right sa sambon och sjukvården. Jag fick kämpa. Idag är läkarna rädda för antibiotikaresistens pga all antibiotika. Hade de lyssnat från början och läst på hade det inte blivit så många behandlingar. Då hade operation gjorts några månader tidigare. För remiss ska skickas om tre öroninflammationer uppstår på mindre än tre månader. Oktober - april fick vi åtta. Längsta mellanrummet var sex veckor. Två tillfällen. Det var en tuff tid.

Anyway... Magkänslan!! När det kommer till barn - lita på magkänslan!!

Av Dream Maddo - 17 september 2014 03:31

Jag vaknar. Är kissnödig. Svårt att somna om. Ligger vaken en stund. Precis på väg att somna hör jag ljudet av "batti". Lyssnar en stund. Precis på väg att somna igen. "Mamma!" klick. Ljudet av dörren som öppnades. Väckte sambon. Tar du blöjan så kan jag kissa? Indirekt betyder det att jag tar resten efter blöjan. Han går upp. Dörren är stängd. Det är ingen där. Han somnar om. Men... Jag hörde mitt barn! Jag hörde dörren!! Hur ska jag kunna somna om..? Snart är det dags att kissa igen. Kissblåsepingis kallar jag det. Sjukt jobbigt. Snart är det slut.

Av Dream Maddo - 16 september 2014 20:43

Förstår mig inte helt på appen..!

Av Dream Maddo - 16 september 2014 20:33

Brösten värker. Jag mår småilla. Huvudvärk. Trött. Lättirriterad. Benen vill inte ligga för nära varandra (huvudet mellan? Svårt att andas. Snart måste det vara över..! Kom ut.

Av Dream Maddo - 16 september 2014 12:29

Kaplastavarna är en favorit. Tillsammans med en disktrasa och en liten groda som var en gåva vid ett läkarbesök kan man göra...det här!

Av Dream Maddo - 15 september 2014 11:53

Det var länge sen jag satt vid datorn känner jag. Man kan knappt klicka på knapparna längre... Idag känner jag mig riktigt trött. Ettan hade feber på lördag kväll. På natten vaknades det. Då var febern som bortblåst. Inatt/morse vaknade ungen tidigt. Jag var jättetrött och gick mot mina principer och gjorde välling. Allt för att få sova liiite till. Gravid och trött är skitjobbigt när det kommer till sånt som sömn.


Positivt då?

Ny regering.

En kusin till bebisen föddes igår efter en igångsättning (+14 dagar)


Egentligen har jag massor att säga om politiken men jag orkar inte skriva om det. Är glad över vinnarna.

Av Dream Maddo - 13 september 2014 07:10

Denna vecka har varit späckad med mysiga fikadejter och besök. Veckan är ändå inte slut ännu..! Idag åker vi två timmar bort för att fira en kompis som fick för sig att ha kalas. Jag känner mig taggad. Är sjukt trött också. Men överlag nöjd med veckan som varit. Börjar känna lite tendenser till start på hela grejen men tycker att kroppen kan vänta lite. Bebis är djupt fixerad, andra barnet och då är det kanske inte så konstigt iom att vissa tvåor aldrig fixeras förrän förlossningen. Vi får se!

Av Dream Maddo - 12 september 2014 02:46

Jag känner mig inte så trygg just nu. Varit vaken tre timmar nu. Kan inte sova. Jag vet att det inte lär hända något under natten men ändå.

Vi bor på landet. De flesta av husen är sommarstugor. Vi är några enstaka åretruntboenden. Det är sådär idylliskt, nära vatten, långt från allt. Det är en knapp halvmil till bussen. Det känns så jävla planerat...

Äckligt. Vill bara flytta nu. Måtte två veckor gå fort!

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards