Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 15 september 2014

Rubrik saknas

Av Dream Maddo - 15 september 2014 11:53

Det var länge sen jag satt vid datorn känner jag. Man kan knappt klicka på knapparna längre... Idag känner jag mig riktigt trött. Ettan hade feber på lördag kväll. På natten vaknades det. Då var febern som bortblåst. Inatt/morse vaknade ungen tidigt. Jag var jättetrött och gick mot mina principer och gjorde välling. Allt för att få sova liiite till. Gravid och trött är skitjobbigt när det kommer till sånt som sömn.


Positivt då?

Ny regering.

En kusin till bebisen föddes igår efter en igångsättning (+14 dagar)


Egentligen har jag massor att säga om politiken men jag orkar inte skriva om det. Är glad över vinnarna.

 
ANNONS
 
ida

ida

15 september 2014 20:25

Jag har 12 dagar kvar till BF. Wii. Så spännande. Hoppas jag slipper gå över tiden å du med! Ibland får man göra undantag för att orka. Vet hur det känns. Hoppas ni får en bättre dag i morgon :)

http://www.blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se