Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 11 september 2014

lurad

Av Dream Maddo - 11 september 2014 17:53

Jag vet inte hur jag ska tänka/känna... Sambon fick en konstig faktura igår. Jag tänkte att det var en bluff men att han skulle kolla upp det.

Han ringde mig strax efter nio och jag har aldrig hört honom så skärrad. Någon har beställt ett kreditkort i hans namn. Hämtat ut kort och kod (gått igenom vår post!! MINST två gånger!!) och därefter hämtat ut SEXTONTUSEN kronor i tre omgångar.

Jag orkar inte... Nu är det polisanmält och det är upp till polisen att avgöra OM det är bedrägeri..? Jag känner mig knäpp av chock. Hur ska jag reagera? Hur ska jag tänka? Jag mår illa av detta (skillnad från grav-illamående)..

Det läskiga är att jag reagerade en kväll för det kändes som att någon var på vår tomt, jag kollade men det var mörkt och jag såg ingen... Personen var säkert i andra bilen och tog sambons pass! Det är tillbaka (passet) så vi har inte sett det borta...

En annan dag reagerade jag på att posten låg konstigt (post, reklam, post... Har jobbat på posten och vet att man inte lägger det så, plus att jag tömmer brevlådan varje dag) men tänkte inte mer på det...

Jag känner mig så lurad och naken... Då är det ändå sambon som är drabbad egentligen...

 
 
ida

ida

11 september 2014 18:06

Men fy va läskigt!! Hoppas verkligen ni kan få pengar tillbaka. Men så obehagligt.skönt att ni ska flytta.

http://blavinge.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards