Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 25 augusti 2014

tjafs och dagsbestyr

Av Dream Maddo - 25 augusti 2014 00:18

Idag blev det tjafs i nya gruppen med mammor. Har ju varit med en gång förut och vet att det brukar bli så mot slutet av graviditeten samt i början av småbarnslivet.Gav fförslag på regler i gruppen för ett tag sen och det verkade uppskattas av fler som kom med förslag om vad de hade i andra grupper och idéer.

Vi gjorde ett dokument där vi krävde godkännande av regler för att vara med. Det är fullt normalt folkvett, förtydligat i ord bara. Självklart är det några som inte samtycker men så är det ju alltid.

Dessvärre blev det tjafs på tjafs på tjafs. Speciellt med ett mindre gäng (armé eller vapendragare kallar de sig). I slutändan handlade det om vikten av att tycka och uttrycka sin åsikt hellre än ta hänsyn till en grupp. I diskussionen togs min blogg upp. Citerades när jag skrivit om en inställd mammaträff och kände mig ledsen över att inte kunna delta då jag inte kan lämna hunden hemma. Jag skrev då att jag ibland saknar livet utan barn (tror jag skrev att jag ibland önskar att jag inte hade barn och hund så jag kunde göra sånt). Det vändes till att jag inte vill ha barn alls. Att jag önskar bort mitt barn.

Min blogg är min ventilationsplats där jag har möjlighet att skriva ur mig all skit så att jag kan släppa det och gå vidare. De som känner mig och som hängt med i bloggen vet ju det iom gamla inlägg där jag ber om ursäkt för negativa inlägg. Men det finns ju nya läsare som kanske inte förstår det.

Min blogg är mitt sätt att få ur känslor utan att för den delen tynga ner mina vänner med ångest och dumma känslor. Det hjälper mig att hålla huvudet ovanför vattenytan de dagar ångesten är som störst. Att bara få ur mig skiten i text är förlösande.

Jag vill inte lämna ut för mycket information så att det blir någon som är utpekad. Inblandade förstår ju men det är lätt övergripande för utomstående.

Vi hade playdate med en kompis från förskolan idag, gud så skoj det är att se barnen leka! Vi gjorde mat ihop och jag längtar tills tvåan är så stor att hen kan vara med och laga mat och dylikt som ettan kan nu! :-)

Sen åkte vi och handlade lite grejer. Hittade äntligen en fleeceväst (på rea!!) och vi köpte lite till bebisen på Ikea. Sen kom svärmor på middag och nu hoppas jag att ettan ska sova hela natten. Jag är sjukt trött efter denna dagen!

 
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Ovido - Quiz & Flashcards