Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 23 december 2013

Snart är julen här.

Av Dream Maddo - 23 december 2013 23:40

Nu är snart julen här och vissa saker känns faktiskt nästintill perfekt. Vi tog in granen när dottern sov, det blir som en överraskning till henne. När hon vaknar, går upp och ser granen. Kommer bli jättebra! Synd bara att vi gått och blivit förkylda!


Klapparna är köpta, rim är gjorda. Nu vankas julmat och trevligt sällskap. Blir min familj (mamma med ny och lilla b) och sambons familj (mamma samt bror med familj). Totalt blir vi tio. Vi åkte till IKEA för ett tag sen och där fanns glas för 2 kr med julmotiv på. Blev 12 såna så har vi glasen fixade. Tallrikar har vi åtta men barnen får barntallrikar, så det löser sig. Vi har marsipan-och-chokladgodis, rocky road, rockyroadtårta, pepparkaksmuffins, pepparkaksmuffins med glöggmarinerade russin (ja, jag glömde russinen), andra muffins (jepp, misslyckades med två omgångar av muffinsen...!), pepparkakor och vita pepparkakor. Utöver det så är det svärmors glögg samt tilltugg såsom brända mandlar, salta mandlar samt sockersalta kanelmandlar. Godis är fixat också. Sambon fick någonting i sin julklapp på jobbet men utöver det så har vi en stor twixpåse samt två karamellburkar. Socker lär vi få i oss. Jag slår på stort när jag slår. Granen däremot är pyntad med enbart rött och guld. Kanske att jag ångrar att jag inte köpte tjockt glitter, jag har aldrig gillat det men det hade passat bättre i årets gran än det lilla simpla jag köpt (från rusta).


Nu kan julen komma. Gästerna likaså. Vi kör med knytis. Så när gästerna kommer, ja då kommer maten! :)

 
 
Susanne

Susanne

27 december 2013 21:17

Jag passade också på att klara av en förkylning under julhelgen. Mycket taskig tajming. Men Men.. det verkar ha varit en rätt kort förkylning i alla fall.
Vad du har stått i. Bakat och haft dig! Det lät underbart gott med allt godis. Jag ÄLSKAR socker!! ;)
Vad skoj med granen, den lär nog ha varit en glad överrraskning! :)

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

 
Bibbi

Bibbi

6 januari 2014 18:07

Hoppas ni haft en fin jul och ett gott nytt år Maddo <3

http://www.bibsan.se

 
Susanne

Susanne

8 januari 2014 20:57

Åhh vad gott receptet lät. Tackar för det. Får prova någon helg framöver. Just nu är det fullt upp med att försöka lära sig allt nytt på jobbet. Jag får jobba en hel del då det är kort tid att försöka få in allt på.. Jag kämpar på men man märker att huvudet blir trött :)

Hoppas allt är bra med dig..
Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

 
Bibbi

Bibbi

14 januari 2014 19:26

Tassar in och kollar om något nytt hänt här :)
Bara önskar att du har det bra Maddo!
Kramar om

http://www.bibsan.se

 
Bibbi

Bibbi

25 januari 2014 19:31

Hej Maddo!
Tassar in för att höra hur du mår.....?
Kram Bibbi

http://www.bibsan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se