Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 19 december 2013

Jag vill att ni ska veta.

Av Dream Maddo - 19 december 2013 22:22

Jag vill att ni ska veta vart ni lämnar era barn. Jag vill att ni ska veta pressen kommunerna har på sig. Jag vill också att du ska veta att den pedagogiska verksamheten läggs åt sidan när du har vikarie. Jag vill att du ska veta att personalen är trötta på de förskolor du har ditt barn på. För oavsett hur fint politikerna pratar om satsningar på utbildning och barnen (framtiden) så är det en väldigt förskönad bild de har. Jag älskar att jobba med barn och jag kämpar för att få alla barn att känna sig sedda och uppmärksammade. Varje dag. Jag kämpar för att sätta mig in i deras intressen och se deras lärande. Varje dag. Jag kämpar för att få tid att se, lyssna, dokumentera och diskutera med barnen. Varje dag. Jag kämpar för att få tid till allt som borde göras på jobbet varje dag. Till såväl hjälp som stjälp så har jag kollegor. Kollegor som ställer upp när jag tar några barn, då har de alla andra. Men också kollegor som har egna projekt med barnen då jag blir en passop. Sen ska det beställas material. Det ska bestämmas ditt och dutt. Ansvarsområden och städning. Jag ska ha ögon överallt. Hela tiden. Är det konstigt att vi är en av de arbetskategorier där utbrändheten är som störst?


/Barnskötare.

 
 
Bibbi

Bibbi

6 januari 2014 23:35

Tassar in igen och kollar läget... :)
Ha det bäst på alla sätt och vis tjejen <3

http://www.bibsan.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se