Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 17 december 2013

White x-mas!?

Av Dream Maddo - 17 december 2013 21:50

Julen har inte ens börjat men vi pratar nyår. Och meningen var att vi skulle åka till Spanien men det blev inte av. Så nu står vi här och undrar vad vi ska göra. Sambon hade fått en inbjudan förut och han dubbelkollade den och visst fick vi komma. Utan barn. Jag har inget emot att träffa folk utan barn men jag känner att nyår är en familjär tid. Då är man med folk man tycker om. Äter gott. Umgås. Men i år står jag där ensam igen. Okej, inte ensam. Men ingen direkt inbjudan och det tynger mig. Folk har ju planerat sina nyårsfiranden och vi är inte välkomna då vi har barn. Och om vi nu inte hade haft barn så har vi skotträdd hund och är då inte välkomna eftersom hunden finns (som inte lämnas ensam, var så säker!). Bitterfittan Maddo är här.


Över till något trevligare. Jul. Det verkar som om folket uppskattar julens planering. Vi valde att fråga vad folk ville ha på julbordet och då valdes ex. sillen bort. Skrev upp vad folk ville ha och därefter roddades ansvar ut. Jag bakar ju allt och har nästan ingen mat att göra. Medan andra gör mat. Blir knytis! =) Lite klappar och mycket umgänge. Promenader. Nu saknas bara snön..!

 
 
Bibbi

Bibbi

18 december 2013 13:57

Du är ingen bitterfitta. I så fall är jag det också. Är inte hunden välkommen så är inte jag det heller.
Heja på dig som sätter familjen först!!!
Bamsekramar inför jul och nyår <3

http://www.bibsan.se

 
Susanne

Susanne

19 december 2013 19:40

Åhh vad tråkigt att inte Spanineresan blev av. Hoppas ni kommer iväg någon annan gång istället. Man behöver lite sol och bad ibland.
Det är ganska vanligt det där med att vissa inte vill ha barn med. Men till Nyår tycker jag det är lite underligt. Inte lätt att hitta barnvakt när dom flesta man känner säkerligen har egna festplaner..

Jag börjar mitt nya jobb på måndag. Har inte fått något schema än hur jag jobbar. Har jag otur så måste jag sitta mellan jul och nyår och lära upp mig. Jag ligger lite efter eftersom jag börjar nästan månad efter dom andra nya. Jag hade 2 månaders uppsägningstid! :(. Så jag vet inte än som sagt var hur mycket jobb det blir. Jul och Nyår är uppbokade. Jag får återkomma :)

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se