Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 16 december 2013

Kroppen som inte vill.

Av Dream Maddo - 16 december 2013 20:44

I fredags gick jag till vårdcentralen. Jag har tidigare pratat med VC (eller var det kvinnoklinik?) om en knöl i armhålan. Efter lite kläm och känn så sa läkaren att den var ofarlig. I fredags meddelade jag en smärta i bröstet. Läkaren kände efter och meddelade domen; mamografi. Idag kom kallelsen. Känns som om det vart akut iom den snabba handlingen. Om en månad ska jag göra mamografin. Och jag måste boka en ny tid dessutom. Har ju glömt kolla upp en leverfläck som växer... Suck och stön. Ska även få en remiss till hudmottagning för att kolla upp mitt eksem. Behöver jag säga att jag är trött på kroppen? För två månader sedan föll jag över dockvagnen och fick fruktansvärt ont i benet. Det gör ont ännu. Läkarens dom? Jag har skadat muskeln, inte mycket att gör åt. Avvakta. Kan ta upp emot fyra månader att läka... Jaha. Smärtan i bröstet ligger långt ut mot vårtgården. Idag har jag även haft ont från armhålan och en bit ner på armen. Jag funderar på om det finns ett samband? Fan, jag vill inte tro det är något hemskt men ändå känner jag att jag vill få klarhet., Inte vänta i en månad. Jag orkar inte riktigt det.


Ska läsa på lite om de fyra vita gifterna. Kan tydligen påverka kroppen så att eksem uppstår. Ge mig styrka att orka med denna kropp!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se