Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 20 november 2013

Återkoppling.

Av Dream Maddo - 20 november 2013 12:14

Rörmokaren vill inte dra rören så som de talat om att göra idag. Alltså, om sambon gör det; Ok. Men han vill inte. Nu blir det till att ringa annan röris och kolla alternativ (sånt ska man väl eg. alltid göra?)


 

 
ANNONS
 
Susanne

Susanne

20 november 2013 17:31

Att ta in flera offerter kan vara ganska klokt! Men många gånger kanske man har lite för bråttom. Vi har varit där..
Vi gör (eller rättare sagt, sambon gör) det mesta själv. Vilket vi lite i efterhand ångrat att vi inte tog mer lån och lejde någon att göra det. Vi är inte klara ännu! Och då har det gått flera år. I vårt fall beror det på att både sambon och jag är lata. Vi behöver liksom sparka igång varandra. Vilket latheten inte alltid uppmuntrar till. Ibland går det långa stunder (som nu) då vi inte gör något alls. Vi har väl inte direkt bråkat om det men visst blir det mycket irritation om det. Det tär..
Önskar vi med blev klara.

Och du, trist att du ska behöva ta detta nu med när du är sjuk och allt. Hoppas det går över fort.

Sv. När hyacinten / erna blommar så lägger jag ut :)

Kramisar

http://beauty-beholder.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se