Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 15 november 2013

Livet just nu.

Av Dream Maddo - 15 november 2013 21:22

Jag ska sluta be om ursäkt för att jag inte hinner blogga. Precis. Hinner. Jag förstår inte hur folk hinner så mycket med barn. För jag hinner inte ens duscha varje dag! Kanske är det en fråga om prioriteringar men jag tror att min dotter mår bra av att ha lite extra uppmärksamhet, det är så mycket som händer för henne ändå. Förskola. Renoveringar. Och hela livet är rörigt. Jag önskar mig nästan att slippa renovera men patronen till varmvattensberedaren pajade och det visade sig att VVS;arn inte tänker laga den eftersom det är på hans ansvar då. Jaha, tack tack då... Och kostnaden? Mellan 15 000-25 000 beroende på alternativ. 15 000 så avsäger han sig viss garanti. Känns sådär. Jag saknar lägenhet. Badkar. Dusch. Varmvatten. Toalett. Men såhär lever jag nu. Kallvatten. Utan dusch och bad. Och trångt. Visst är det mysigt ibland men jag vet inte om det är värt det just nu... Jag är så trött på att kämpa mig igenom allt. Nu får det fanimej vända! På det så har vi varit på VC med dottern fyra gånger på kort tid. En gång tyckte jag läkaren kollade slarvigt (han sa att min astma var allergi också...) de andra gångerna har de sett röda öron. Två pencillinkurer och information om att det krävs 6-8 öroninflammationer innan det remmitteras... Tack tack. Jag sa vid första VC-besöket under hösten att det nog handlar om öronbarn. Så nu får vi väl ligga på så fort hon blir förkyld. Var på intervju igår. Ett jobb jag faktiskt hoppas på. Det kändes spännande. Jag hoppas så det gör ont. Det skulle vara mer på vägen mellan förskola och allt sånt.


Jag hoppas att min sambo ska inse att vi måste drömma om ett nytt hem ihop om det ska funka mellan oss. Men allt går segt. Han är som han är. Och jag är som jag är. Kanske för rastlös för denna relation? Vill att det ska hända mer. Att det ska flyta bättre. Livet känns hackigt. Jag är inte nöjd. Men jag kommer nog bli. Tids nog. Man orkar inte må dåligt för länge.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se