Jag helt enkelt.

Direktlänk till inlägg 12 april 2013

mig själv.

Av Dream Maddo - 12 april 2013 00:48

Jag är kass på att skriva numer. Behöver verkligen skriva för att må bra men tid och prioriteringar! Jag jobbar heltid och sen är jag mamma. Sambo. Sovandes...tiden försvinner oftast iväg men häromdan chattade jag med en person som kommit att betyda massor för mig. Under 14 år har vi chattat till och från. Halva mitt liv numera! Helt sjukt. Men att slippa känna press att prestera. Bara kunna vara mig själv. För nya kontakter är skoj men krävande. Ibland vill man bara ha en relation där man förstår varandras språk! Inte behöver förklara... Senaste tiden har jag inte riktig upplevt att jag kan vara mig själv...tråkigt men sant.. Men häromdan så! :)

 
 
Sussi

Sussi

20 april 2013 15:08

Förstår vad du menar..
Träffar man nya folk, tänker man på vad man säger, uttrycker sig och framför allt på hur dom andra personerna ser en. Man vill ju göra ett sånt gått intryck som möjligt. Det kan vara riktigt jobbigt ibland. Skönt med såna personer så man slipper känna så :)

Trevlig helg
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

9 maj 2013 11:53

Såna "kontakter" är viktiga. Förstår att tiden inte räcker till. Jag har inte barn men känner ändå att dygnet är alldeles för kort.

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Dream Maddo - 12 april 2015 14:01

Var barnfria och åkte vattenrutschkana. I sista åket svängde det så att jag fick världens nackspärr. Ont ont ont. ...

Av Dream Maddo - 2 april 2015 05:44

..som barn kanske bör ha det? Vi har ett barn som fyller tre snart. Fortfarande sockerfri. Det finns en önskan om en tårta som är blå med blåbär inför kalaset. Jag håller på att kämpa mig till ett recept på tårtbotten utan socker. Jag återkommer m...

Av Dream Maddo - 13 mars 2015 22:52

http://made.shapemeup.se/2012/03/28/fridas-halsobrod/ Inspiration från detta recept så bakade jag ett bröd på kvarg som höll på att passera datum. Mitt i min detox. Grannen godkände brödet! Imorgon blir det städning och fixa. Sista dagen på det...

Av Dream Maddo - 8 mars 2015 03:49

Ikväll var det utgång. Urringning och alkohol. Så är mammorna till mina jobb-barn ute! Gah. Har iaf haft kul. ...

Av Dream Maddo - 6 mars 2015 07:47

Vi har fått en förskoleplats till stora i augusti. Jag blir alltså hemma med båda barnen tills dess. Snart kommer värmen och alla barnfamiljer börjar ta sig ut. Mycket trevligt ska det bli. Tills dess umgås jag med mammor och promenerar och försöker ...

Om mig och min blogg:


Maddo heter jag och bor med min sambo, hund och dotter.Vi lever med dammråttor, diskberg och renovering.

Dags-Arkiv

Maddo förespråkar:


Jag förespråkar ett liv utan onödiga tillsatser i maten framför fettsnål och sockerfattig kost.

Tänkvärt:

Tänk på vad som gör dina vänner till just vänner, istället för att se vad de gör som irriterar dig eller vad de saknar.


Maddo

Sök bland inlägg:

Like old times!

Följ med Bloglovin'

Besöksstatistik:


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se